Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'e sürpriz bir oyuncu katılıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’e sürpriz bir oyuncu katılıyor!

Ufak Tefek Cinayetler bu akşam ekranlara gelecek olan 26. Bölümünde sürpriz bir oyuncuyla ekranlarda olacak. Yeni bölümde, Oya ve Merve’nin savaşı eskisinden daha şiddetli bir hal alırken; Merve ise iş birliğine, yeni bir isim olarak güzel oyuncu Sezin Akbaşoğulları ile devam ediyor.

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları, Ufak Tefek Cinayetler’in bu akşam ekranlara gelecek olan 26. Bölümünde izleyiciler karşısına çıkıyor. Oya’nın Tıp Fakültesinden tanıdığı bir arkadaşı olarak diziye giren oyuncu Akbaşoğulları, Merve’nin menfaatlerine göre hareket edecek.

Dizi filmin yayınlanan fragmanlarından görüldüğü üzere yeni bölümde, Merve ile oyuncu Sezin Akbaşoğulları’nın canlandırdığı karakter, Oya’ya karşı tehlikeli bir oyun planlıyorlar.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Merve, bu kez Oya’yı en zayıf olduğu yerden vurma derdinde

Fenomen dizinin yeni bölümünde, Oya ile Merve arasındaki çatışma, tüm acımasızlığıyla devam ediyor. Serhan ile ilişkilerini öğrendikten sonra Oya’ya karşı daha fazla bir düşmanlık besleyen Merve, Serhan’ın gözünde onu kötü duruma düşürmekle kalmayıp, onu bir de en zayıf yerinden “çocuk sahibi olma” umuduyla vuracak. Tabi Merve, bu tehlikeli planı uygulamak için Oya’nın üniversiteden bir arkadaşını buluyor.

Oyuncu Sezin Akbaşoğulları’nın canlandırdığı bu karakter, Oya’ya arkadaş-mış gibi yaklaşıp ona, bebek sahibi olabilme umuduyla bir tedavi uygulamaya başlayacak gibi görünüyor. İşin ve planın içerisinde Merve olunca, acaba nasıl bir tedavi ve uygulama olur? Allah bilir! Bakalım, yeni bölümde bu şeytani planı izleyip göreceğiz.

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm 2. fragmanı: ‘Ben bir proje miyim senin için?’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler