Ana SayfaDizilerKadın dizisi 26. bölümü öncesi kafaları kurcalayan büyük soru işareti!

İlgili Postlar

Kadın dizisi 26. bölümü öncesi kafaları kurcalayan büyük soru işareti!

Kadın dizisi bu akşam ekranlara gelecek olan 26. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Yeni bölümün yayınlanan fragmanlarından anlaşıldığı üzere, dizi filmde bu akşam kafaları kurcalayan büyük soru işaretiyle karşı karşıya kalacağız. Acaba, Bahar kendisine uygun olan iliğin Şirin’e ait olduğunu öğrenince neler yapacak? Bir de Şirin’in, Sarp’a Bahar ile ilgili gerçeği sonunda itiraf etmesinden sonra Sarp’ın yapacağı hamle nasıl olacak? Büyük merak ediliyor.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın dizisi 26. bölümünde başka neler oluyor?

Bahar, kendisine uygun bir ilik bulunduğunu Hatice ve Enver’den öğrenince mutluluktan havalara uçmuştur. Fakat uygun olan iliğin Şirin’e ait olduğundan habersizdir. Hem bu güzel olayı hem de mutluluğunu herkesle paylaşır. Acaba Bahar, kendisine uyan iliğin Şirin’e ait olduğunu öğrenince kabul edecek mi? Çok merak ediliyor.

Kadın dizisi, hüsrana uğrattı!

Diğer taraftan Şirin, Sarp’ın kendisinden nefret etmesinin sebebini; Bahar, Nisan ve Doruk’un ölümü olduğunu düşündüğü için Sarp’ı bulup gerçekleri söylemek için büyük bir uğraşı verir. Sarp’ı bulabilmek için Levent’i kullanan Şirin, Sarp’ın yeni kimliğine ulaşır. Sarp’ın işyeri telefonuna da ulaşan Şirin, gerçekleri Sarp’a mı anlatıyor? Yoksa, Sarp sandığı başka birisine mi anlatıyor? Merak edilirken, Suat ise tüm olanları öğrenince yeni bir hamle yapacaktır.

Kadın dizisinin setini bastılar “Seni öldürmek istiyoruz”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler