Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler’de şok bir şüphe ile bir kişiye yoğunlaştı! Peki şüphe...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de şok bir şüphe ile bir kişiye yoğunlaştı! Peki şüphe edilen isim kim?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, ekrana geldiğinden itibaren, en çok izlenen ve konuşulan diziler arasına  girmeyi başardı. Dizinin son bölümü yayınlandı. Dizinin hemen ardından verilen 29. bölümden sahne, sosyal medyada çok konuşuluyor. Sezon başından beri dizide kimin öldüğü, kimin öldürdüğü üzerine pek çok yorum yapan, katili ve maktulü anlamaya çalışan izleyiciler, yeni bir ismin peşine düştü. Peki sevilen dizi de hangi isim üzerinde şüpheler arttı. İşte detaylar…

Ufak Tefek Cinayetler izleyicinin aklını çok karıştırdı!

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Büyük Şüphe!

Tüm detayları ele almaya çalışan izleyenler, sosyal medyadaki yorumlarına bu kez bambaşka bir ismi dahil etmeye başladılar. Cinayetle ilgili dosyanın kapatılması üzerine Komiser çok sinirleniyor. Yardımcısı Derya da yanında. Savcı da olaya kaza diyerek dosyayı kapatmasıyla şüphe çekerken, pek çok kişi Merve tarafından yönlendirildiğini düşünüyor.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler’de Derya Baş Şüpheli…

Sosyal medya gündeminde ise asıl şüpheli olarak ise Derya’nın dikkat çektiğini söylüyor. Dizinin izleyicileri sosyal medyada  sezon boyunca zaman zaman Derya’da bir gariplik olduğunu söylemişlerdi. Şimdi ise iyice bu duruma dikkat çekilmiş durumda. Derya’nın da olayla bir ilgisi olduğu veya katili saklamaya çalıştığı, bir plana dahil olduğu  gibi yorumları yapılıyor. Pek çok izleyici de “Hiç güvenmiyorum bu kıza, tavırları ilginç” diyerek şüpheleri arttırıyor. Dizinin takipçileri, sezon sonuna yaklaşan dizide, bir delilin ortaya çıkmamış olması konusunda da eleştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler