Ana SayfaDizilerAvlu'da Deniz, büyük acı mı yaşayacak?

İlgili Postlar

Avlu’da Deniz, büyük acı mı yaşayacak?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizi Avlu, Star Tv’ nin iddialı dizileri arasında yer almıştı. Dizi yayınladığı ilk günden itibaren çok konuşuldu. Sosyal medya gündeminde olumlu olumsuz birçok eleştiri aldı. Ama dizi ekranda yer almayı başardı. Dizinin yeni bölümünde ise izleyiciyi neler bekliyor? İşte detaylar…

Kimse Avlu dizisiyle fenomen olacağını tahmin etmiyordu!

Avlunun 2. Tanıtımı Ekranda…

Avlu dizisinin yeni bölümünde Ecem büyük tehlike altında. Kudret ise ölüm fermanını imzalıyor. Yarın akşam yayınlanacak 7. bölümden 2. tanıtım da ekranda yer aldı. Deniz, kızının tehlikede olduğunun farkında ancak onu korumak için büyük bir çaresizlik içinde. Ecem, Alp’in birini öldürdüğünü gördükten sonra kaçmaya çalışmıştı. Alp onu yakaladı ve diğerlerinden korumak için bir yere götürüyor. Kudret’in talimatını ile Ecem’i buluyor. Şimdi nefesler tutuldu. Alp, Ecem’i koruyacak mı? Yoksa Ecem için yolun sonu mu geldi? Deniz kızının başına bir şey gelirse, büyük bir acı yaşamış olacak. Tüm bu soruların cevabını yeni bölümü ile izleyiciler öğrenmiş olacak.

Avlu Dizisi Oyuncuları Kim? Dizi Konusu Ne?

Eceme Ne Olacak? Deniz, Büyük bir Acı Mı Yaşayacak?

Ecem, Alp’in Gerçek Yüzünü görür. Ecem’in tanık olduğu olay başını büyük belaya sokmuştur. Ecem onunla nasıl başa çıkacağını bilmemektedir. Üstelik başa çıkması gereken tek kişi Alp de değildi. Kudret, gözünü karartmış bir halde etrafına dehşet saçmaya başlayıp tüm gözleri tekrar üstüne toplamıştır. Cezaevinde ise tatlı bir anneler günü telaşı vardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler