Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de 43. Bölüm Fragmanı Geldi! Beklenmeyen Bir Güzel Diziye Dahil...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de 43. Bölüm Fragmanı Geldi! Beklenmeyen Bir Güzel Diziye Dahil Oldu!

Ufak Tefek Cinayetler’e sürpriz bir oyuncu daha dahil oldu. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’le evlenen Şükran Ovalı hamilelikle beraber setlere ara vermişti. Oyuncu Şükran Ovalı doğum sonrası 2. sezonuna devam eden Ufak Tefek Cinayet’ler dizisinin kadrosuna dahil oldu. Fragmanda da kendini gösteren Ovalı sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler’in sürpriz konuğu Şükran Ovalı olacak.

Şebnem Aksak ismiyle diziye dahil olan oyuncu, bir süre önce bebeğini kucağına almıştı. Vatanım Sensin’den sonra yeni sezonda dizilere ara veren Ovalı, konuk oyuncu olacağı Ufak Tefek Cinayetler’de bir dizi karmaşaya neden olacak.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin beğeni ile izlenen dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” ’e sevilen oyuncu Şükran Ovalı konuk oluyor.

Şükran Ovalı, Ufak Tefek Cinayetler’in merakla beklenen 43. bölümünde izleyici ile buluşacak. 27 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde güzel oyuncu, Serhan’ın(Mert Fırat) ölen amcası Nejdet Aksak’ın eşi Şebnem Aksak karakterini canlandıracak. Genç ve güzel bir dul olan Şebnem Aksak entrikaları ile ortalığı fena karıştıracak.

Beklenmedik bir anda ortaya çıkan Şebnem Aksak, neyin peşinde? Onun gelişi Merve Serhan ve Oya üçgeninde nasıl gelişmelere yol açacak? Şaşırtıcı hesaplaşmaların yaşanacağı “Ufak Tefek Cinayetler” her Salı akşamı Star’da hep birlikte göreceğiz…

Geçtiğimiz Ağustos ayında anne olan Şükran Ovalı setlere döndü. Star TV’nin iddialı yapımı Ufak Tefek Cinayetler’de Şebnem Aksak rolünü canlandıracak olan Şükran Ovalı’nın konuk oyuncu olacağı konuşuluyor. Aksak ailesinin bir üyesi olan Şebnem’in Serhan’ın kardeşi olup olmadığı merak ediliyor. Aksak ailesi çocuklarını sevgisiz büyüten bir aile. Serhan da bu yüzden çok zor bir çocukluk geçirmiş. Serhan, Oya’dan erkek çocuk sahibi olunca annesi tarafından sevgilisi Oya bir anda kıymete binmişti. Merve’nin ise pabucu dama atılmıştı. Merve’nin boşanmaya yanaşmasıyla Şebnem Aksak da ortaya çıktı. Şebnem’in senaryoya nasıl yön vereceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler