Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi'nde İlk Bölümde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Şahin Tepesi’nde İlk Bölümde Neler Yaşandı?

Şahin Tepesi 1. ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümde; Tuna, kızı Deniz’in başını çok büyük bir belaya sokması yüzünden bir cinayeti örtbas ediyor. Tuna ve kızının öldürdüğü amcası Mithat’ı tarafından yıllar önce reddedilen Melek ise 2 çocuğu ile hayatta kalma savaşı veriyor. Ve Tuna’nın aramasıyla babasının öldüğünü öğreniyor. Cenaze günü mirastan men edilmediği de ortaya çıkıyor. Ancak Tuna hemen vazgeçmiyor. Peki Şahin Tepesi ilk bölümde başka neler yaşandı? Şahin Tepesi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Şahin Tepesi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Melek’e miras oyunu!

Şahin Tepesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şahin Tepesi 1. ilk bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümde; Tuna, kızı Deniz’in başını çok büyük bir belaya sokması yüzünden bir cinayeti örtbas ediyor. Tuna ve kızının öldürdüğü amcası Mithat’ı tarafından yıllar önce reddedilen Melek ise 2 çocuğu ile hayatta kalma savaşı veriyor. Ve Tuna’nın aramasıyla babasının öldüğünü öğreniyor. Cenaze günü mirastan men edilmediği de ortaya çıkıyor. Ancak Tuna hemen vazgeçmiyor. Peki Şahin Tepesi ilk bölümde başka neler yaşandı? Şahin Tepesi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Haberimizden Şahin Tepesi 1. ilk bölüm özetini okuyabilirsiniz…

Şahin Tepesi dizisi ATV’de bu akşam başladı. Şahin Tepesi ilk bölümde; Tuna ve Melek amca çocukları. Tuna’nın anne ve babası o daha çok küçükken gözleri önünde ölüyor. Melek ise gençlik yıllarında babası tarafından evden kovuluyor. Melek yıllar sonra babasının ölümü ile evine dönüyor. Eşi vefat eden Melek iki çocuğu ile yaşam savaşı veriyor. Tuna ise amcasının tüm servetini yönetiyor. Tuna’nın kızı Deniz yanlışlıkla Mithat Bey’i öldürünce Melek cenaze için geliyor. Cenazede Melek’in mirastan pay alacağı ortaya çıkıyor. Tuna kalan mirasın para etmeyeceğini söyleyerek tüm malları satın almayı teklif ediyor. Ama Melek sakinliği ile durumu kurtarıyor. Cenazeyi duyan Efe yani Tuna’nın oğlu kız arkadaşı ile eve geliyor. Evin çapkını olarak adı çıkan Efe yanındaki kız arkadaşı yüzünden annesinden azar işitiyor. Efe kız kardeşinin yanına gidiyor ve onun ne kadar zor durumda olduğunu görüyor. Deniz, Efe’yi geçiştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler