Ana SayfaDizilerGülperi Dizisine İzleyenler Tepkili!

İlgili Postlar

Gülperi Dizisine İzleyenler Tepkili!

Amcası Ejder tarafından kaçırılan Can, her yerde aranmasına karşılık bulunamadı.Can’ı otoparkta elinden kaçıran Ejder, onu yeniden yakaladı ve uzak bir yerdeki bir eve götürdü.Gülperi, Kadir, Hasan, Bedriye, Kader, Can’ın kaçırılmasından sonra büyük bir acı yaşarken polis de her yerde onu aramaya başladı.Ejder’in Gülperi saplantısı, Can’ı kaçırmaya kadar vardı.Gülperi, Ejder’in oyununa gelip onun istediği yere gitti.

Show TV’nin Gülperi dizisinin yeni bölümündeki final sahnesi, izleyenleri çok kızdırdı.

Ejder, Gülperi’yi bir eve çağırdı ve Gülperi ile aile olmak istediğini söyleyerek ona şantaj yaptı. Eğer teklifini kabul etmezse Can’ı öldüreceğini söyleyerek tehdit etti.Bu sırada Can da bulunduğu evde tuvalete gitmek bahanesiyle pencereden kaçtı.Ejder’e yardım eden adam, onun kaçtığını fark edince ormanlık arazide peşine düştü.Can adamdan kaçmaya çalışırken ayağı takıldı ve bir yerden aşağı yuvarlandı.

Final sahnesinde, onu kaçıran adamın bir mezar kazdığı ve Can’ın da hareketsiz bir şekilde yerde yattığı görüldü.Bu sahneden sonra izleyenler, Can’ın ölmesi ihtimaline karşılık sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladılar.

Can’ın reyting için kurban edilmemesi isteyen izleyenleri nasıl bir gelişme bekliyor haftaya göreceğiz ancak Gülperi dizisi, Can karakterini öldürerek büyük bir hata yapacak gibi duruyor!Herkesin dileği şimdilik Can’ın bir şekilde kurtulması.

İşte Can’ın kaçırıldığı o sahne.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi 11. son bölümde;

Gülperi 11. son bölüm Show TV tarafından yayınlandı.Can’ın Ejder tarafından kaçırılması Gülperi ve çocuklarına büyük bir darbe oluyor. Kadir Can’ın kaçırılmasınnın sorumlusu olarak Şeyma’yı suçluyor ve “Bu çocuğa bir şey olsun bak bakalım bir daha Artemis’in yüzünü görebiliyor musun? diyerek tehdit ediyor. Can’ın doğum günü için annesine yazdığı mektup herkesi gözyaşlarına boğuyor. Peki Gülperi dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gülperi dizisi 11. son bölümde yaşananlar…

Can’ı yakalayan Ejder onu kaldıkları otelde odaya kilitler. Can göz yaşları içinde annesinin onu kurtarmasını ister. Bu arada okul önündeki güvenlik kamerasında Can’ın kaçırılması ile ilgili görüntüler olduğu bilgisi gelir. Hasan ve Bedriye sokak soka kardeşleri Can’ı ararlar. Bedriye ağlamaya başlar. Hasan onu bulacaklarını söyleyerek Bedriye’yi teselli eder.Can’ı ararken emniyetten gelen telefon Gülperi’yi çok endişelendirir. Kadir onu sakinleştirmek için henüz bir bulamadıklarını söylediklerini açıklamaya çalışır. Ancak Gülperi inanmaz. Beraber hastaneye gelirler. Morgda yatan kişinin kimliğini onaylamak için tek başına içeri girer.

Can’ı Ejder’in kaçırdığı belli!

Gülperi, Kadir, Bedriye ve Hasn polis ile birlikte kamera görüntülerini izlemek için bir okula gelirler. Kamera görüntülerinde Ejder’in Can’ı kaçırdığı görüntüleri izlerler. Ejder’in eşgal görüntüşleri tüm emniyet birimlerine dağıtılır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler