Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Cuma akşamının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid tüm hızıyla devam ediyor. 62. bölümü yayınlanan dizinin heyecanlı bitmesinin ardından izleyicileri 63. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, dizide neler olacak? Tüm detaylar haberimizde…

Sedef Avcı Payitaht Abdülhamid’te

Payitaht Abdülhamid 63. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Dizinin yeni sezonuna katılan Gürkan Uğur, Başak Daşman, Sedef Avcı ve Güven Kıraç izleyicileri daha çok heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler vardı. 62. bölümün hemen ardından ise 63. yeni bölümden görüntüler ekrana geldi. Dizinin 63. bölümünde neler olacak? İşte merakla beklenen fragman!

İşte Payitaht Abdülhamit’in Yeni Karakterleri!

62. Bölümde Neler Yaşandı?

Halil Halid ve Tatar, canları pahasına Abdülhamid’in verdiği görevi başarmak için uğraşırken, Abdülhamid’de merakla kurduğu büyük planın sonucunu bekler. Bidar’ın Şivenaz için yakaladığı ipuçlarından sonra, yolun sonu onun için görünmektedir. Artık kesin olan bir şey varsa, oda Şivenaz’ın kurtuluş şansının olmadığıdır. Öte yandan, Naime ve Abdülkadir’in içine çekildikleri tuzağa Seniha da düşer.

Fuat, Abdülhamid’i yenmek için kendi saltanatına biat edecek adam arayışına girer. Bunun için, Abdülhamid’in sadık adamlarının zaaflarını bulup, onları kendi safına çekmeye çalışacaktır. İlk avı İşkodralı olur! Ancak İşkodralı’nın geçmişte işlediği günahın kefaretini Halil Halid ödemek zorunda kalır.

Abdülhamid’in yeni hamlesi Balkanlar için olacaktır. Fuat ve Şivenaz Abdülhamid’i en güvendiği yerden vurmak isterler… Mehmet Selim iyi niyetinin kurbanı olup Fuatların hain tuzağına düşecek mi? Kapana kısılan Şivenaz’ı neler beklemekte? İşkodralı Fuat’ın tehdidine rağmen Abdülhamid’e sadık kalabilecek mi? Abdülhamid cihan harbini engellemek için yaptığı siyasette başarılı olabilecek mi? İzleyenleri tarafından merakla beklenen 63. bölüm 30 Kasım’da ekrana gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler