Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Şahin Tepesi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Şahin Tepesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Şahin Tepesi 1. ilk bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan ilk bölümde; Tuna, kızı Deniz’in başını çok büyük bir belaya sokması yüzünden bir cinayeti örtbas ediyor. Tuna ve kızının öldürdüğü amcası Mithat’ı tarafından yıllar önce reddedilen Melek ise 2 çocuğu ile hayatta kalma savaşı veriyor. Ve Tuna’nın aramasıyla babasının öldüğünü öğreniyor. Cenaze günü mirastan men edilmediği de ortaya çıkıyor. Ancak Tuna hemen vazgeçmiyor. Peki Şahin Tepesi ilk bölümde başka neler yaşandı? Şahin Tepesi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Şahin Tepesi Dizisinden, Esrarengiz Tanıtım!

İlk bölümün özeti;

Tuna amcasıyla kapattırmak istediği şirket yüzünden tartışıyor. Mete, Deniz ile ile gizli bir aşk yaşıyor. Bu tutkulu aşkı Deniz’in amcası Mithat’a yakalıyor ve Mete’nin boğazına yapışıyor. Deniz itişmede amcasını itiyor ve kafasından ağır bir yara alıyor.

Tuna eşi Demir’le konuşup amcasını satış için ikna etmesini istiyor. Demir o anda karısına arkadaşları ile kulüpte olduğunu söylüyor ancak firmalarının marka yüzü Sinem’le beraber. Tuna da bunun farkında olmalı ki, Sinem’i reklam yüzü olmayacağını söyleyip telefonu kapatıyor.

Tuna cinayeti örtbas ediyor!

Deniz koşarak annesine gidiyor ve olanları anlatıyor. Zerrin koşarak olay yerine gidiyor. Deniz kitap almaya geldiğini sayıklıyor. Amcasının onu hırsız sandığını ve üzerine atladığını söylüyor. Tuna amcasının öldüğünü far edince kızına ‘ne yaptın sen’ diyerek Deniz’den hesap soruyor. Deniz ‘hapse mi atacakları beni’ diyerek ağlamaya başlıyor. Tuna kızını sakinleştiriyor. Ölen Mithat’ı suya atmaya karar veriyorlar ve sürükleyerek göle götürüyorlar. Ama biri de onları kameraya alıyor. Tuna şok geçiren kızını tokat atarak kendine getiriyor.

Melek’in hayatı bir telefonla değişiyor!

Öldürülen Mithat’ın kızı Melek, babası tarafından reddedildikten sonra İzmir’de kendine bambaşka bir hayat kuruyor. Oğlu Cem ve kızı Verda ile ayakta kalmaya çalışıyor. Cem annesine sahip oldukları dükkanda annesine yardım ediyor. Verda ise tam bir hayvansever. Katıldığı eylemler nedeniyle sık sık annesini zor durumda bırakıyor. Melek rahmetli eşinin borçları yüzünden kira ödeyemediği için zor günler yaşıyor. Ev sahibinin onu tehdit ettiği gün hiç beklemediği bir telefon alıyor. Arayan Tuna ve babasının öldüğünü haber veriyor. Melek çocukları ile beraber cenazeye gidiyor. Verda ile Cem yolda annelerine hesap soruyor. Ama Melek’in ölen eşi bile Melek’in ailesinin çok zengin olduğunu bilmiyor.

Vasiyet açıklanıyor!

Cenazede Mithat Bey’in 4 ay önce bir vasiyetname yazdırdığı ortaya çıkıyor. Tuna ailenin avukatı Erkan Bey’den vasiyeti okumasını istiyor. Melek’te vasiyetle ilgisi olmasığıı söylerek, vasiyeti dinlemeyi kabul ediyor. Erkan vasiyetnameyi okuyor. Mithat Bey ölmeden önce vasiyetnamesini değiştirerek kızını affettiğini bildiriyor. Mithat Bey’den kalan tüm mal varlığı Melek’e geçti. Tuna tabi bu durumu kendine yediremiyor. Tuna redid miras öneriyor. Şirketi ona devredebileceğini söylüyor. Melek önce cenazeyi kaldırmak istiyor. Ceylan da ona destek oluyor. Erkan Bey giderken Mithat Bey’in yazdığı mektubu Melek’e iletmesi için Tuna’ya veriyor. Tuna mektbu okuyopi Melek’e vermiyor. Mektupta Mithat Bey, kızından özür diliyor. Melek mektubu yırtıp atıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler