Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler Final Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler Final Fragmanı Geldi!

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk,
yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatan hikaye, git gide sertleşen bir savaşı da gözler önüne seriyor. Dahası; ortada gizem dolu bir cinayet var. Bu sözlerle tanımlanan ve 2. sezonuyla Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisi veda ediyor.

Reytingleri iyice düşen, ilgiyi kaybeden dizinin final bölümü 11 Aralık’ta Star TV’de izleyicilerle buluşacak. Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil’in başrollerinde yer aldığı dizinin 45. ve son bölümünde neler olacağına ilişkin ilk tüyolar geldi.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Videodan final bölümünün ilk görüntülerini izleyebilirsiniz;

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Bade İşçil ve Osman Sonant’ın oynadıkları dizinin finalinde Oya ve Serhan evleniyor ama düğünde kötü bir sürpriz onları bekliyor.

En mutlu günlerinde Oya tutuklanıyor. Karmaşık görüntülerle ekrana gelen tanıtımda neler olduğu çözmek izleyici için pek kolay olmayacak. Oya, “Öldürdüm onu” diyerek Arzu’yu mu öldürdüğünü itiraf ediyor?

Taylan, neden acı içinde yerde kıvranıyor? Emre’yi korkutan olay ne? Kerim ve Merve arasında neler olacak?

Bu sorular yanıtını final bölümünde bulacak ama beklenmeyen gelişmelerin, sürpriz sonların yaşanacağı bir final bölümü izleyiciyi bekliyor.

Ufak tefek cinayetler son bölümde neler yaşanmıştı;

Boşanma Savaşı Başladı!

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.Merve ve Serhan arasında boşanma savaşı başlıyor! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

Son zamanlar reytinglerde düşüş yaşayan diziden kötü haber geldi. Hayranlarını oldukça üzen final ne zaman yapılacak? Elde edilen gelişmeler ışığında, izlenme oranları düşüşe geçen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 45.haftasında ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler