Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'den Aynı Anda İki Kötü Haber Geldi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’den Aynı Anda İki Kötü Haber Geldi!

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde şok üstüne şok yaşandı adeta. Beklenmeyen gelişmeler sonrasında izleyici şaşkına uğradı.Önce Adem, sonra Esma Hanım’ın başına gelenler… Aynı bölümde iki dramatik durum izleyenlere biraz ağır geldi.

Geçtiğimiz hafta Fikret’i içkili bir halde karıştığı kavgada ayırmaya çalışırken ağır yaralanan Adem’in durumu kritikti ve sonunda kurtuldu. Ancak yoğun bakımdan sonra ayaklarının tutmadığı anlaşıldı.Doktor bunun geçici bir durum olabileceğini söylese de Adem, yaşanan bu olay sonrasında herkese öfke saçmaya başladı.

Fikret olay nedeniyle kendisini suçlarken iyice bunalıma girdi.Boranlar, Fikret’in iyileşmesinden dolayı mutluluk yaşarken bir taraftan da Adem’e yine borçlu kaldı. Özellikle Esma, bu durumdan büyük bir rahatsızlık duyarken, yine de başlarına gelenlerden Adem’i sorumlu tutmaya devam etti.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Esma aldığı haberle yıkıldı!

Bu arada doktorunun acilen hastaneye gelmesini istediği Esma ise büyük bir şok yaşadı.

Doktor, bundan sonra hayatında bazı şeylerin değişeceğini söylerken endişeyle doktoru dinleyen Esma, kendisinde kanser olduğunu sandı önce.Ancak doktor, onda Alzheimer başlangıcı olduğunu söyledi.

Bir bölümde iki felaket yaşayan Boranlar, bakalım bu sorunların altından nasıl kalkacak?Tam her şey düzeldi, konağa geldiler, yeniden işlerini kurdular derken hem Adem’in durumu hem de Esma’nın hastalığı ortaya çıktı.

İşte Esma’nın hastalığını öğrendiği o anlar:

İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar’ın mutlu günleri son buldu!

Star TV ekranında izleyicilerle 65. bölümüyle buluşan İstanbullu Gelin dizisinde yaşananlar Boranlar’ın üzerine karabulutların çöktüğünü göstermesi bakamından dikkat çekiciydi.Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış gibi iddialı isimleri kadrosunda buluşturan İstanbullu Gelin’in son bölümünde felaket haberleri art arda geldi.

Meyhanede çıkan kavgada bıçaklanan Adem ve Fikret’in hastanedeki tedavisi ve Boranlar’ın o anlarda yaşadıkları ekrana yansıdı.Fikret’in iyileşmesine karşın kalbi duran ve sonradan yeniden hayata döndürülen Adem’in felç olması aileyi bir hayli üzdü.Dilara, Adem’e haksızlık yaptığını düşünerek gözyaşlarına boğuldu.

Ameliyattan çıkan Adem ise kendine geldiğinde ayaklarını hissetmediğini fark etti.Yaşananların kendi yüzünden olduğunu bilen Fikret ise adeta yıkıldı.

İşte Adem’in felç olduğunun anlaşıldığı o anlar:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler