Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin rol aldığı Bir Litre Gözyaşı, bu hafta 10. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Cihan’a tutunan Mahir, ona umut olmaya çalışıyor ama Cihan’dan duydukları karşısında acı gerçekle bir kez daha yüzleşiyor. İşte, Bir Litre Gözyaşı 10. bölüm fragmanları ve yeni bölüme dair kısa bir özet…

15 yaşında ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan, 25 yaşında da hayata gözlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Bir Litre Gözyaşı’nın 9 Aralık Pazar akşamı ekranlara gelecek 10. bölümünde; Figen, yaşanan olumsuzluklara rağmen her şeyin yoluna girmiş olmasından mutludur ama Muzo’nun beklenmedik bir hareketi Figen’in kafasının yeniden karışmasına neden olacaktır.

Diğer yandan Cihan’ın gördüğü bir rüya, hayata dair düşüncelerini kökünden sarsar. Bu durum en çok da Mahir’i kaygılandırıyordur. Mahir, Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışırken Cihan’ın direnci, başlarına olmadık şeylerin gelmesine neden olur. Bu arada Elif’in okulundan gelen telefon Figen’i çok endişelendirir ve Elif’in neler yaptığını bulmaya karar verir.

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

Bir Litre Gözyaşı 10. bölüme ait detaylar;

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 10. yeni bölümü 9 Aralık Pazar günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Sanem Çelik, Tolga Tekin, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrollerindeki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı mera konusu… Mahir’in acı gerçeklerle yüzleşeceği, Cihan’ın yaşama sevincini kaybettiğinin işaretlerinin görüleceği 10. bölümden 2. fragman da yayınlandı.

Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm fragmanında en duygusal anlar! Cihan ve Mahir arasında geçen konuşma yürekleri dağlıyor. Videodan dizinin yeni görüntülerini izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/3Wqf7EkCzZE

Cihan’a tutunan Mahir, ona umut olmaya çalışıyor ama Cihan’dan duydukları karşısında acı gerçekle bir kez daha yüzleşiyor. Duygusal anların yaşanacağı Bir Litre Gözyaşı, özetsiz yeni bölümü ile pazar 20.45’te Kanal D’de!

Son bölümde neler yaşandı?

Cihan için zor karar! Hande’nin beklenmedik hamlesini gören Cihan, Mahir’den uzak durmaya karar verir. Cihan’a açılma konusunda bu sefer çok kararlı olan Mahir Cihan’a onu sevdiğini söylemenin yollarını ararken, Ali de Cihan’ın gönlünü almak için elinden geleni yapmaktadır. Kimse üzülmesin diye her zaman pozitif kalmaya çalışan Cihan, hastalığının yarattığı psikolojik etkileri derinden hissetmeye başlar. Hande’yi üzmemek için Mahir’den kaçsa da kendini hep onun yanında bulan Cihan’ın Mahir yüzünden yaşadığı bu gel-gitleri yanlış anlayan Muzo, Figen’in tüm uyarılarına rağmen Ali’yi Cihan’dan uzak tutmanın yollarını aramaya başlar.

Selin’in de kışkırtmalarıyla Cihan ve Mahir arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlayan Hande ise, Cihan’ın annesi ve babası için hazırladığı yıldönümü sürprizine Ali’yi de dahil edince dörtlü arasındaki dengeler yeniden değişir.

Diğer yandan Güzin’in aldığı hediye ile kıskançlık krizine giren Elif, Sedat’ın karanlık dünyasında dönüşü olmayan işlere bulaşarak kendini ve ailesini tehlikeye sürüklemektedir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler