Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'ya Dikkat Çeken Bir Güzel Transfer Dahil Oldu!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’ya Dikkat Çeken Bir Güzel Transfer Dahil Oldu!

atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni bir isim katıldı.Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı diziye daha önce Kerem Alışık Fekeli karakteri ile katılmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Sürpriz transfer!

Fekeli’nin gelişi dizide önemli bir değişimin yaşanmasını sağlamıştı.Bir ünlü isim daha dizinin katrosuna katılıyor.Melike İpek Yalova, çocuk doktoru Ala isimli karakterle dizinin yeni bölümünde boy gösterecek.

Yapımcılığını Tıms & B Yapım’ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği dizinin kadrosuna katılan Melike İpek Yalova, Muhteşem Yüzyıl ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştı.

‘Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de ATV’de izleyicilerle buluşmaya ve reytinglerde de önemli başarılar kazanmaya devam ediyor.

Atv’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya Melike İpek Yalova, Ala isimli bir doktor karakteriyle katılıyor. Aynı zamanda bir yeni karakter daha gelecek.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Züleyha ile buluşmalarından sonra büyük ihanete uğradığını düşünen Yılmaz’ı yeniden ayağa kaldıracak bir kişi, diziye dahil olacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!

atv’nin izlenme rekorları kıran Tims&B imzalı dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncu kadrosuna ünlü bir isim katıldı.

Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in başrolünü oynadığı dizinin oyuncu kadrosuna geçen haftalarda Kerem Alışık katılmıştı. Son olarak ise diziye Melike İpek Yalova dahil oldu.

Dizi seyircisinin ‘Muhteşem Yüzyıl’la tanıdığı  başarılı oyuncu Melike İpek Yalova, ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Âlâ Hekimoğlu adlı çocuk doktoruna hayat verecek. Âlâ’nın, Yılmaz’a (Uğur Güneş) aşık olması dizideki bütün dengeleri değiştirecek.

Murat Saraçoğlu’nun yönettiği diziye Âlâ karakterinin gelmesiyle beraber 17. bölümde İnci adlı bir de hemşire karakteri dahil olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler