Ana SayfaDizilerBahar'ın Herşeyi Öğrenmesine Az Kaldı!

İlgili Postlar

Bahar’ın Herşeyi Öğrenmesine Az Kaldı!

Kadın dizisi 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın son bölümde; Bahar, Sarp’ın yaşadığını öğrenince hayatında bambaşka bir kapı açıklıyor. Sarp, Şirin’den fotoğrafları istemeye gidince Enver’den fotoğrafların artık olmadığını öğreniyor. Nisan’ın babasına olan kırgınlığı Bahar’ın onu çok üzecek bir gerçeği duymasına sebep oluyor. Arif ile Bahar dertleşiyor. Arif, Bahar’ı Bahar’dan koruyamayacağını söylüyor. İkili arasında çok duygusal sahneler yaşanıyor. Arif, Bahar’ın sözleri ile gözyaşlarını tutamıyor. Kadın yeni bölümde hangi sorulara yanıt aranacak?

Fox TV’de Salı akşamı 43. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinin 2. fragmanı da ekrana geldi.Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Bahar, Yeliz’den Sarp ve Şirin’in ilik vermeye birlikte geldiklerini öğrenince bir hışımla evden çıkmıştı.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın son bölümde neler yaşanacak?

Bahar, annesinin evine giderek Şirin’e hesap soruyor. Sarp’ın nerede olduğunu, nasıl görüştüklerini, Sarp’ın onu nasıl bulduğunu soran Bahar’a, Şirin yanıt vermek istemiyor.

Öfkesine hakim olamayan Bahar, eline geçirdiği bir vazoyu odasına kaçan Şirin’e fırlatıyor ve kapının camı kırılıyor.

Şirin, Bahar’ın öfkesi karşısında tedirgin oluyor ama ona yanıt vermiyor. İyice çıldıran Bahar, “Sarp’la ilgili gerçekleri bilmek istiyorum artık yeter” diyerek bağırmaya başlıyor.

Tanıtımında devamında Bahar’ın bir AVM’ye gittiği ve orada Sarp’ı oğlunu kucaklarken gördüğü sahneler yayınlanıyor.
Bahar gördükleri karşısında şaşırıp kalıyor.

Bahar, Sarp ile konuşacak mı? Onun evli ve iki çocuğu daha olduğunu öğrenecek mi? Şirin, Sarp ve Bahar’a nasıl bir tuzak kurdu? İşte bu soruların yanıtlarını yeni bölümde alacağız.

Kadın 43. bölüm 2. tanıtımı:

Son bölümde neler yaşanmıştı?

Arif’in yanına uğrayan Enver, kahvede gördüğü kandan sonra paniğe kapılır ve Arif’in başına kötü bir şey geldiğini düşünür. Çocuklarının Sarp’ın dönmesiyle birlikte sarsıldığına şahit olan Bahar’ın kafası Nisan’ın bir cümlesi ile karışacaktır. Büyük bir pot kıran ve babasının iki çocuğu daha olduğunu öğrenen Nisan bunu Bahar’a söyleyecek mi?

Şirin’in elindeki fotoğrafları sildirmek isteyen Sarp ise Şirin’in kapısına dayanır. Sık sık Sarp’ın evine gelmesinden rahatsız olan Enver ise fotoğrafların artık Şirin’de olmadığını söyler. Bahar ile birlikte olma yolundaki tek engeli bu fotoğraflar olarak gören Sarp ne yapacaktır? Bahar’a geri dönecek mi? Arif’e onu çok sevdiğini söyleyen Bahar ise her şeye rağmen Sarp’ı affedebilecek mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler