Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 21. Bölüm 2. Fragman Geldi! Oya Gerçekleri Anlatıyor!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 21. Bölüm 2. Fragman Geldi! Oya Gerçekleri Anlatıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Star TV’nin fenomen dizisinin, bugün ekranlara gelecek olan 21. Bölümü, izleyicilerin yüreklerine su serpiyor. Burcu’nun, ufak cinayet girişimine sebep olan gerçekler, nihayet gün yüzüne çıkıyor.

Dizinin, geçtiğimiz 20. Bölümünde, Burcu ve Mehmet’in nikah töreninde, buzluğa kapatılarak ölüme terk edilen Oya, nihayet sağa salim kurtuluyor. Yayınlanan, 21.bölüm 2.fragmanıyla; Serhan’la Oya’nın bir arada olması ve Oya’nın nihayet gerçekleri Mehmet’e anlatması, izleyicilerin rahat bir nefes almasını sağlıyor.

Artık, Sarmaşık; kişisel hırsları için cinayet işleyebilecek bir katil kazanmıştır. Bir de kirli oyunlarla geçmişe gömülen Tunç Hoca ile yeni bir intikam savaşçısı daha…Yalanı ortaya çıkan Burcu, acaba yeni bölümde neler yapacak? Acaba; bu kez Merve ve Pelin’i ne tür oyunlar bekliyor? Arzu, yaşadığı gerilimle daha da mı çileden çıkıyor? İtiraflarından dolayı acaba, Oya yeni bir bedel daha mı ödeyecek? İzleyip göreceğiz…İşte, Ufak Tefek Cinayetler 21. bölüm 2. Fragman…

Ufak Tefek Cinayetler 21. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı: Tüm Gözler Oya ve Arzu’da

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler