Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 9. bölüm 2. fragmanıyla izleyicilerin bir kez daha büyük beğenisini aldı. 21 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de ATV’de, yeni bölümüyle izleyenlerle buluşacak olan dizi film, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her bölümü merakla beklenilen dizi film, yeni bölümde; sürpriz bir oyuncu ve yeni karakterle karşımıza çıkacak. Kaleli ailesi, henüz Nefes’i kabullenememişken, Nefes ile ortak kaderi paylaşan başka bir kadınla daha sarsılacak gibi görünüyor. Acaba, dizi filmin sabırsızlıkla beklenilen 21.bölümünde neler olacak? Fragmanlar detaylarda sizlerle…

İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz Dizisinde!

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Dizi Filmin 20. Bölümde Neler Oldu?

Asiye, var gücüyle Nefes’in ve Yiğit’in Karadeniz’e yerleşmesi için uğraşırken, Mustafa bir yandan kardeşine karşı duyduğu suçlulukla, bir yandan da yeni kurulan Sayar-Dağdeviren ittifakının sonuçlarıyla baş etmeye çalışmaktadır. Tüm bu dertlerin arasında, Tahir’e vermek zorunda kaldığı bir söz, Mustafa’nın vicdan yükünü çok ama çok ağırlaştırır.

Vedat, bir yandan Kalelileri batırmak için uğraşırken, bir yandan ablası Mercan’ın intihara kalkışmasının öfkesiyle yanan Nazar’a gözünü diker. Karısını ve oğlunu geri alabilmek için her fırsatı kullanan Vedat, Nefes’in üstüne tüm ağır silahlarıyla gitmektedir. Nefes bir yandan eski hapis hayatının yaralarını sarmaya çalışıp bir yandan da yeni özgür hayatını inşa etmektedir.

Sen Anlat Karadeniz 21. Bölüm 1. Fragman

Sen Anlat Karadeniz 21. Bölüm 2. Fragman

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler