Ana SayfaDizilerİlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz Dizisinde!

İlgili Postlar

İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz Dizisinde!

Güzel oyuncu İlayda Çevik, Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. “Karagül” dizisindeki ‘Maya’ rolüyle sevilen ve beğenilen genç oyuncu Çevik, ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Yönetmenliğini; Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav’ın yaptığı, senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstlendiği, ATV’nin ve son 6 yılın en iyi çıkış yapan dizisi Sen Anlat Karadeniz, güçlü oyuncu kadrosuna, yeni bir isim daha ekledi.

İlayda Çevik, Sen Anlat Karadeniz Dizisinde!

İlayda Çevik Kimdir?

Karadeniz’in eşsiz doğasında, çekimlerine devam edilen dizi filmin; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’nın yer aldığı oyuncu kadrosuna, sürpriz bir isim olarak güzel oyuncu İlayda Çevik de dahil oldu.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İlayda Çevik: “Osman Sınav’la çalışmaktan gurur duyuyorum”

Genç ve güzel oyuncu Çevik, “Sen Anlat Karadeniz’de harika bir ekip ile çalışma fırsatı buldum. Osman Sınav gibi başarılı bir yönetmenle de aynı projede yer almak gurur verici. Çekimlerimiz Karadeniz’de devam ediyor. Buranın eşsiz doğasında çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor” dedi.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Nerede Çekiliyor?

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? 

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkânsız aşkını anlatan dizi film; heyecanlı yeni bölümüyle, 21 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak…

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler