Ana SayfaDizilerSurvivor'da eleme adayları belli oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da eleme adayları belli oldu!

Survivor’da heyecan dorukta. Dün akşam yayınlanan 27. bölümde, kıyasıya rekabetin sonucunda sürpriz gelişmeler yaşandı. Yarışmada, haftanın eleme potasına giren adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu? Haftanın en iyi performansını sergileyen yarışmacısı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme potasına giren isimler kimler? Tüm bu soruların yanı sıra, Acun Ilıcalı’nın yaptığı flaş açıklama Survivor’a damga vurdu! Survivor’ın dün akşam yayınlanan 27. bölümüne dair tüm detaylar haberimizde…

Survivor’da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor’ın dün akşam yayınlanan 27. bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Survivor’da oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan taraf, ünlüler takımı oldu. Ünlüler, 10 – 5 skor ile dokunulmazlık oyununu kazandı.

Survivor 2018 25. bölüm fragmanı’nda Funda sudan çıkamadı! Sağlık durumu nasıl?

Bireysel dokunulmazlık kazananı kim, en iyi performansın sahibi kim?

Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise, Nagihan Karadere oldu. Haftanın en iyi performansını sergileyen yarışmacı ise, Funda oldu.

Survivor’da eleme potasına giren isimler kimler?

Survivor’da eleme potasına giren ilk isim konseyde belirlendi. Eleme potasına ilk giren İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan ve haftanın en iyi performansını sergileyen Funda, Survivor’da eleme potasına girecek olan iki ismi seçti. Nagihan, ikinci eleme adayı olarak Ramazan’ı, Funda da üçüncü eleme adayı olarak Birsen’i seçti. Böylece, Survivor’da bu hafta eleme potasına giren isimler, İpek, Ramazan ve Birsen oldu. Bu üç isimden biri Survivor macerasına veda edecek.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor’da Ecem’in yerine kim geldi?

Survivor’da yaşanan dokunulmazlık ve eleme potası heyecanının yanı sıra, Acun Ilıcalı’nın açıklaması heyecan yarattı. Acun Ilıcalı, sosyal medyada Survivor’da sakatlanan Ecem’in yerine gelen ismi açıkladı. Ilıcalı, “#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Survivor 2018’in 27. bölümü ile heyecan devam ediyor. Her an sürpriz gelişmelere gebe olan yarışmada, nefes kesen oyunlar ile ödülleri kazanmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımı, kıyasıya mücadele ediyor. Survivor, her bölümü ile ekrana damgasını vurmayı başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler