Ana SayfaDedikoduSurvivor 2018 25. bölüm fragmanı'nda Funda sudan çıkamadı! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Survivor 2018 25. bölüm fragmanı’nda Funda sudan çıkamadı! Sağlık durumu nasıl?

Survivor 2018’in 25.bölüm fragmanı yayınlandı.Survivor 2018 25. bölüm fragmanı’nda Funda sudan çıkamadı! Sağlık durumu nasıl?

Ödül Sırasında Kaza

16 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan Survivor 2018 bölümünün fragmanı yayınlandı.Cuma akşamı yayınlanacak olan yarışmada korku dolu anlar yaşandı.Aileleriyle görüşmek için yarışacaklar.Oyun öncesinde şimdiye kadar hiçbir iletişim ödülünü kazanamayan Gönüllüler duygusal anlar yaşadı.Nevin Yanıt, ailesini çok özlediğini söyledi.Oyun öncesinde Sema ve Nagihan’da duygusal anlar yaşadı.

bogulma-ani

[affiliate_news id=”36870″]

Zorlu iletişim oyununda Gönüllüler takımından Funda sudan çıkmakta zorlanıyor.Yarışma gereği suya atlaması gereken Funda, atladığı sudan çıkmakta oldukça zorlanıyor ve boğulma tehlikesi atlatıyor.Bu durum hem Gönüllüler hem de All-Star takımı için paniğe sebep oluyor.Hakan Hatipoğlu’nun farketmesiyle herkes Funda’nın yardımına koşuyor.Sudan çıkartılıp sağlık kontrolü yapılıyor.Funda’nın sağlık durumunun nasıl olduğunu akşam yayınlancak bölümde daha detaylı bir şekilde öğreneceğiz.

 

[affiliate_news id=”42002″]

 

24.Bölümde Neler Oldu ?

Perşembe akşamı yayınlanan bölümde ödül oyunu için 4 yeni yarışmacı katıldı.Oyun öncesi Alp Kırşan’ın sürprizi ile her iki takıma da ikişer oyuncu verildi.Gönüllüler takımına yeni gelen Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun, yarışma boyunca çok iyi performans sergilediler.

Oynanan ödül oyununda başa baş giden mücadelede ilk oyunu Gönüllüler takımı aldı.Fakat ikinci oyunu ise All-Star takımı alarak ödülün sahibi oldular.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler