Ana SayfaDedikoduSurvivor ödül oyununu kim kazandı ?

İlgili Postlar

Survivor ödül oyununu kim kazandı ?

Perşembe gecesi yayınlanan Survivor’da nefes kesen anlar ! Survivor ödül oyununu kim kazandı ? Ödül oyununun ödülü ne ? Yeni katılan yarışmacılar kim ? Cevaplar yazımızda.

4 Yeni Yarışmacı

Perşembe gecesi kıyasıya mücadele eden yarışmacılar her bölüme ayrı bir heyecan katıyor.Amaçları aç karınlarını doyurmak ve yarışmayı kazanmak.Dün gece yapılan ödül oyunundan önce Alp Kırşan, her iki takıma da yarışmacı getirdi.All-Star takımına, gönüllüler takımına yarışmacılar dahil oldu.Yiğit Dikmen ve Elif Şadoğlu ünlüler takımına katılırken gönüllüler takımı da Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun katıldı.Gönüllüler takımına katılan yarışmacılar gece boyunca performanslarıyla dikkat çekti.Oldukça iyi performans sergilediler.

Ödül Oyununu Kim Kazandı ?

Oynanan ödül oyununda nefesler tutuldu.Akşamki oyunun ödülü ise tavuk ızgara ve salata olarak açıklandı.Eşleşmeler sonrasında başlayan oyun çok çekişmeli geçti.İkinci ödül oyununda All-Star takımı rakibine 10-8’lik bir üstünlük kurdu ve ödül oyunun kazananı onlar oldu.

odul-oyunu

Son oyunda ise Sema ve Nevin yarıştı.Parkuru aynı anda geçtiler fakat Sema, atışlarda daha iyi performans gösterdi ve oyunu kazandı.İlk karşılaşmanın özeti şu şekilde ; Hilmi Cem,Ramazan karşısında kazandı 1-0 oldu.Sahra, Nagihan’ı yendi 2-0 oldu.Ümit Karan, Anıl’ı yendi 3-0 oldu.Dördüncü karşılaşmada Funda,Sema’yı yendi 3-1 oldu.Beşinci karşılaşmada Ümir Karan ve Ramazan karşı karşıya geldi.Ümit Karan, Ramazan’ı yendi ve 4-1 oldu.Hilmi Cem,Anıl’ı yendi 5-2 oldu.Nagihan, Sema’yı yendi 5-3 oldu.

 

[affiliate_news id=”40160″]

 

Hilmi Cem, Ramazan’ı yendi 6-3 oldu.Nagihan, Sahra’yı yendi 6-4 oldu.Ümit Karan, Anıl’ı yendi 7-4 oldu.Funda, Sema’yı yendi 7-5 oldu.Ümit Karan, Ramazan’ı yendi 8-5 oldu.Funda, Sahra’yı mağlup etti 8-6 oldu.Anıl, Hilmi Cem’i yendi 8-7 oldu.Nagihan, Sema’yı yendi 8-8 oldu skor eşitlendi.Razaman, Hilmi Cem’i yendi 9-8 oldu.Sahra, Nagihan’ı yendi 9-9 oldu ve Funda sonraki oyunu alarak 10-9 yaptı.Gönüllüler ilk maçı kazandı fakat ikinci maçı All-Star takımı kazandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler