Ana SayfaDedikoduSevgilisi gelin adayı Solmaz'ı eve kapattı!

İlgili Postlar

Sevgilisi gelin adayı Solmaz’ı eve kapattı!

Bir döneme damga vuran evlilik programlarının popüler gelin adaylarından biri olan Solmaz evlilik programları yasaklanmış olsa bile yine gündemden düşmüyor! Daha önce izdivaç programındaki tavırlarıyla, en olmadık zamanlardaki fenomen danslarıyla ve canlı yayında soyunmasıyla gündeme gelen Solmaz, sevgilisi tarafından darp edildi.

RTÜK tarafından yasaklanması sebebiyle artık televizyon ekranlarında olmayan izdivaç programları ile şöhreti yakalayan popüler gelin adayı Solmaz, programda tanıştığı, uzun süreli ilişkisi olan ve evleneceği konuşulan popüler damat adayı Kaan ile karakolluk oldu.

Evi için yeni satın aldığı tüm eşyaların sevgilisi Kaan tarafından satıldığı iddiasında bulunan Solmaz, soluğu karakolda aldı. Sevgilisi Kaan hakkında şikayetçi olan Solmaz, sosyal medyada yaptığı canlı yayında evlenmeleri beklenen Kaan için ağır ifadeler kullandı.

Beni Eve Kapattın

Yayınladığı videoda Kaan için “Sen nasıl namussuzsun be!” ifadesini kullanmaktan çekinmeyen Solmaz, “canlı yayın yapıp ‘eşyaları dağıttım’ diyor”. Sen ne kadar paragöz bir adamsın. O eşyaları sen almadın. Ne diye satıyorsun onları? Senden ayrıldım diye pasaportumu almak nedir? Seni Allah’a havale ediyorum” cümleleriyle ağır ithamlarda bulundu.

Beni Kullandın

Kaan’ın kendisini hem dövdüğünü hem de aldattığını iddia eden Solmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Beni dövdün, beni aldattın. Fotoğrafları herkes gördü. Psikolojimi bozdun benim. O capcanlı kızı köle gibi eve kapattın. Senin de kız kardeşin, annen var. Beni kandırdın, beni kullandın.”

https://www.youtube.com/watch?v=3r6q3Z8RszE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler