Ana SayfaDedikoduRita Ora, Instagram'ı salladı !

İlgili Postlar

Rita Ora, Instagram’ı salladı !

Arnavut kökenli İngiliz Şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Rita Ora, Instagram’ı salladı !

Hayranlarını İhmal Etmiyor

Rita Ora, davetlere katılıp, konserlere gitmekden dolayı çok meşgul olduğunu dile getirmişti.Ama sosyal medyada aktifliğini hiç bozmayarak paylaşımda bulunmaya devam ediyor.27 yaşındaki şarkıcı, pazartesi günü paylaştığı fotoğraflarla Instagram’ı büyüledi.Rita üzerinde sadece sütyen olan iki fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.

1

27 yaşındaki Rita Ora’nın bu paylaşımları Instagram’da 500 bini aşkın beğeni ve yorum aldı.Kendisinin Instagram’da toplamda 13.2 milyon takipçisi var.

2

Rita Ora Kimdir ?

26 Kasım 1990 doğmuştur(Piriştina-Kosova).Arnavut kökenli, İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu 2012’de yayınlanan ilk albümü Ora,Birleşik Krallık’ta bir numaradan listelere giriş yaptı.DJ Fresh’in “Hot Right Now”undaki düetiyle zirveye ulaştıktan sonra bir numara olan en fazla tekliye sahip sanatçı oldu.

rita-ora

Ora, 1990’de Piriştina, Kosova’da, Kosovalı Arnavut anne-babanın çocuğu olarak dünyaya geldi ve bir yaşındayken Birleşik Krallık’a taşındı. Batı Londra’da Portobello Road yakınlarında büyüdü, and attended St Cuthbert with St Matthias CE Primary School in Earls Court, öğrenimine “St Cuthbert with St Matthias CE Earls Court” ilkokulunda başlamıştır. Ardından “Sylvia Young Tiyatro Okulundan” ve sonra da “St Charles Catholic Sixth Form Koleji”nden mezun olmuştur. Rita genç yaşta şarkı söylemeye başlamıştır.

ora-secret

Annesi Vera Sahatçiu bir psikiyatr, babası Besnik Sahatçiu ise bir pub sahibidir.Ora’nın Elena adında bir ablası ve Don adında bir erkek kardeşi vardır. Adını dedesi Besim Sahatçiu’nun sevdiği film yıldızı Rita Hayworth’tan aldı.Rita Sahatçi olarak doğdu, fakat babası daha sonra soyadına Ora’yı ekletti, böylece kolayca telaffuz edilebilirdi.

jamica-rita

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler