Ana SayfaDizilerSurvivor'da korkunç kaza! Yarışmacı apar topar hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Survivor’da korkunç kaza! Yarışmacı apar topar hastaneye kaldırıldı!

Survivor 2018’in bu akşam yayınlanacak olan bölümünde korkunç bir kaza meydana geliyor. Oyun sırasında korkunç bir kaza geçiren yarışmacı, apar topar hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar…

Survivor’da korkunç kaza

Survivor 2018’in bu akşam TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda, gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacı İpek, ödül oyunu sırasında kaza geçiriyor. Oyun sırasında yüzünü çarpan İpek Yaşar, acı içinde kıvranmaya başlıyor.

Survivor’da eleme adayları belli oldu!

Survivor İpek kaza geçirdi

Yüzünü çarpan İpek’e yarışmanın doktoru Metin Kuş hemen ilk müdahaleyi yapıyor. Ardından, ambulansa alınarak hastaneye kaldırılıyor. Gönüllüler takımında mücadele eden İpek Yaşar’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi, Survivor’ın yeni bölümünde öğrenilecek.

Survvior’ın gönüllüler takımında yarışan İpek, eleme potasında. Survivor’da dün akşam yapılan konseyde, eleme potasında giren ilk isim gönüllüler takımında mücadele eden İpek oldu. Ardından, bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan Nagihan Ramazan’ın ismini vermiş, haftanın en iyi performansına sahip olan Funda ise Birsen’in ismini vermişti. Böylece, Birsen, İpek ve Ramazan eleme adayları olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler