Ana SayfaDizilerSurvivor'da Elenen İsim Yayından Önce İnternette Yayınlandı! Bakın Kim Elendi?

İlgili Postlar

Survivor’da Elenen İsim Yayından Önce İnternette Yayınlandı! Bakın Kim Elendi?

Survivor’da Elenen İsim Yayından Önce İnternette Yayınlandı! Bakın Kim Elendi?

Survivor’da bugün eleme heyecanı vardı ama elenen ismin televizyonda yayınlanmadan önce internet sitesinde yayınlanması dikkatlerden kaçmadı. Peki, dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında hayallerine veda eden isim kim oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor 2018’de Adaya Veda Eden İsim Kim?

Survivor da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Hayallerine veda edecek olan Gönüllüler takımından biri olacakken, takım oldukça gergin bir konsey geçirdi. Eleme adayı olarak 3 kişi çıkartan Gönüllüler takımında en çok oyu İpek aldı.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan Karadere de kural gereği bir kişiyi eleme adayı olarak geçti. Nagehan, Ramazan’ı eleme adayı olarak belirledi.Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı seçilen Funda ise 3. eleme adayı olarak Birsen’i belirledi.

Survivor 2018’e geldiği günden beri kendini pek gösteremeyen, yarışmalarda başarıyı yakalamadığı için üzerine gidilen ve bugün geçirdiği sakatlık ile takım arkadaşlarını oldukça üzen İpek adaya ve hayallerine veda eden isim oldu. Ayrıca All Star takımına sakatlanıp giden Ecem’in yerine de Berna Canbeldek’in geleceği Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler