Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de Adaya Veda Edecek? Türkiye-Yunanistan Maçını Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 2018’de Adaya Veda Edecek? Türkiye-Yunanistan Maçını Kim Kazandı?

Survivor 2018’de Adaya Veda Edecek? Türkiye-Yunanistan Maçını Kim Kazandı?

Survivor 2018 yarışmasında bu akşam yine milli mücadele duygusu yaşanıyor. Eleme stresi ile oyuna gelen Gönüllüler kazanabildi mi? İpek çok kötü düştü ve hastaneye kaldırıldı durumu nasıl? Türkiye-Yunanistan maçının galibi kim oldu? Tüm detaylar haberimizde…

Türkiye-Yunanistan Maçını Kim Kazandı?

Survivor yarışmasında bugün eleme heyecanı vardı. Eleme stresi ile oyuna gelen Gönüllüler takımı ödül oyununda yenilerek hem yemeği, hemde Yunanlı’lar ile yarışma hakkını kaybettiler. Ayrıca Gönüllüler takımında henüz kendini göstermemiş olan İpek’in sakatlığı bütün Survivor yarışmacılarını derinden etkiledi.

Türkiye-Yunanistan maçına oldukça pozitif giden All Star takımı ilk önce kaybedecek gibi görünse de hemen kendilerini topladılar ve var güçleri savaştılar. Yarışa tok gitmenin avantajını da sağlayan All Star takımı oyunu bayrak yarışına bıraktılar. Hilmicem ve Sema’nın çıktığı yarışmada başarılı olan All Star takımı, Yunanistan’ı yendi.

Survivor 2018’de Eleme Adayları Kimlerdi?

Survivor da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Hayallerine veda edecek olan Gönüllüler takımından biri olacakken, takım oldukça gergin bir konsey geçirdi. Eleme adayı olarak 3 kişi çıkartan Gönüllüler takımında en çok oyu İpek aldı.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Nagihan Karadere de kural gereği bir kişiyi eleme adayı olarak geçti. Nagehan, Ramazan’ı eleme adayı olarak belirledi.Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı seçilen Funda ise 3. eleme adayı olarak Birsen’i belirledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler