Ana SayfaDizilerÇukur'dan yeni fragman: Beyefendi Vartolu'yu gaz odasına kapatıyor! Vartolu ölecek mi?

İlgili Postlar

Çukur’dan yeni fragman: Beyefendi Vartolu’yu gaz odasına kapatıyor! Vartolu ölecek mi?

Pazartesi akşamlarının reyting savaşçısı Çukur dizisinin yeni fragmanında inanılmaz bir heyecan yaşanıyor. Beyefendi, Vartolu’yu gaz odasına kapatıp ölüme terk ediyor. Vartolu, ölümden yine kaçabilecek mi? Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanından dikkat çekici detay haberimizde…

Çukur’da yine heyecan dolu anlar

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamlarına damgasını vuran iddialı dizisi Çukur’un, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde inanılmaz anlar yaşanıyor. Dizinin her bölümünde olduğu gibi, bu bölümde de heyecan bir an olsun durulmuyor.

Beyefendi, Vartolu’yu öldürmeye çalışıyor

Çukur’un yeni bölümünde, ortaya çıkan Vartolu’nun yaşadığını öğrenen Beyefendi’nin Vartolu’ya yaptıkları dikkat çekiyor. Vartolu’yu öldürmeye çalışan Beyefendi, onu bir gaz odasına kapatıp ölüme terk ediyor.

Çukur 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Celasun Yamaç’ın Boğazına Bıçak Dayıyor

Önce sen, sonra Selim, sonra Yamaç!

Hain planlarını uygulamaya koyulan Beyefendi, Vartolu’ya “Önce sen, sonra Selim, sonra Yamaç, sonra en büyük ağabey ve en sonunda da İdris soyunun kuruduğunu görecek, sonra ölecek. Benimle uğraşamazsınız, ben Baykal’ım.” diyerek öldürmeye çalışıyor.

Vartolu, ölecek mi? Beyefendi, amacına ulaşabilecek mi? Yoksa, bir kez ölümden kurtulan Vartolu, yine kurtulacak mı? Peki, Vartolu’yu kim kurtarabilir? Tüm bu soruların yanıtlarını, Çukur dizisinin bu akşam saat 20:00’de SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni bölümünde bulacağız. Çukur dizisi, 21. bölümü ile bu hafta da Pazartesi akşamına damga vuracak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler