Ana SayfaDizilerÇukur 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Celasun Yamaç'ın Boğazına Bıçak Dayıyor

İlgili Postlar

Çukur 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Celasun Yamaç’ın Boğazına Bıçak Dayıyor

Çukur 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Celasun Yamaç’ın Boğazına Bıçak Dayıyor: Kardeşin Olduğunu Biliyorum

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen, başladığı günden beri reytingleri alt üst eden Çukur dizisinin 21.bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Çukur’un merakla beklenen bölümü pazartesi akşamı Show TV’de.

“Hepinizi Tek Tek İndireceğiz, Çukur Bizim Olacak”

Çukur dizisinin yeni bölümünde, Celasun’un Yamaç’a bıçak çektiği anlar izleyenleri oldukça heyecanlandırdı öte yandan Yamaç’ın boğazına bıçak dayayan Celasun’un, ‘Bir kardeşin olduğunu biliyorum. Peki ben ne yapacağım’ sözleri üzerine Yamaç’ın tepkisinin ne olacağı iyice merak uyandırdı. Baykal ise, “Hepsini tek tek indireceğiz. Vartolu’yu, Selim’i, Yamaç’ı ve en sonunda da İdris Koçovalı’yı. Çukur bizim olacak!” sözleriyle intikam yemini ediyor.

Çukur 20.Bölümde Neler Olmuştu?

İdris’e yaşadığı tüm zorlukları anlatan Salih, İdris’in kendisinden haberi olmadığına inandı. Salih’in Vartolu olma hikayesini dinleyen İdris, duyduklarının ağırlığını daha fazla taşıyamayarak yere çöktü. Baykal’la ilgili gerçekleri öğrenen Yamaç, Baykal’ın karşısına çıktı.Bölümün finalinde adının Salih olduğunu dile getiren Vartolu, İdris Koçovalı’nın oğlu olduğunu ve hiçbir yere gitmediğini söyleyerek İdris’e meydan okudu. Vartolu İdris’in oğlu olmaktan vazgeçip, Çukur’un babası olmaya karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler