Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Büyük Bir Hata...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Türkan Büyük Bir Hata Yapıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 9. yeni bölümüyle 19 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derya ile Dönüş, annesiyle babasının evlilik yıl dönümleri için bir parti hazırlamak ister. Ama bunu Türkan ablasının evinde yapmak isterler. Rüçhan da izin verir. Partide Özer bey Rüçhan’ı dansa kaldırır. Her şey çok güzel giderken Somer, Mine’ye gider ve ondan vazgeçemediğini söyler. Oğlunun Türkan’dan boşanmak istediğini öğrenen Rüçhan, yine tüm sinirini Türkan’dan alır. Ondan hemen eşyalarını toplamasını ister. Türkan Somer’e, bunları hak edecek ne yaptığını sorar. Üç Kız Kardeş 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türkan, büyük bir hata yapıyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Büyük Bir Hata Yapıyor!

Üç Kız Kardeş 9. bölüm 2. fragmanında; Türkan, amcasının evdeki hissesini istediğini öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Ona halledeceğini söyleyip eve geliyor ve altınlarını alıp ona veriyor. Rüçhan, Türkan’ın altınlarının kaybolmasında ailesini sorumlu tutup onu tehdit ediyor. Türkan, büyük bir ikilemin içinde kalıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 9. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Nesrin, Derya’nın yatağında olmadığını fark eder. Dönüş’ü uyandırıp ona Derya’nın nerede olduğunu sorar. O ise, Derya’nın nereye kiminle gittiğini söylemez. Derya ise, annesinin çok kızacağından korktuğu için Türkan ablasının evine gider. Rüçhan, Nesrin’i arayıp Derya’nın yanlarında olduğunu ve biraz önce geldiğini söyler.

Derya, o gece eve gitmez ve geceyi ablasıyla birlikte geçirir. Ertesi gün kızını almaya gelen Nesrin’i utandıracak şeyler konuşur. Türkan ile Somer, ertesi gün tüm günü birlikte geçirir. Balık tutup birbirlerini tanır. Eve geldikten sonra tuttukları balıkları birlikte pişirmeye başlar.

Hatta Rüçhan’da soğan doğrar. Özer’in, evdeki bu hava hoşuna gider. Mine, sürekli Somer’i arar. Somer ise, telefonunu kapatıp açmaz. Bu sefer evden arar. Rüçhan, zeytinliği ona verme karşılığında Mine’yi Somer’den uzaklaştırmasını istemiştir. Mine, Nihat’ın Rüçhan’la yaptığı pazarlığı öğrenir.

Ertesi gün Rüçhan, Türkan’a gösterişli bir gerdanlık alıp hediye eder. Türkan ise, kendisinin pahalı mücevherler için Somer’le evlenmediğini, tek isteğinin Somer’in kendisini sevmediğini istediğini söyler. Somer, Türkan’ın konuşmalarını duyunca çok mutlu olur. Onu alıp İzmir’e gezmeye götürmek ister. Türkan hazırlanırken ona Mine’nin gönderdiği mektup gelir.

Mine, mektupta Nihat’la Rüçhan’ın pazarlığını anlatır ve onunla buluşmak istediğini yazar. Mektup Türkan’ın yolda aklına gelir ve Somer’e verir. Otele yerleştikten sonra Somer, mektubu açar ama, Türkan gelince okuyamaz. Hakan, o günden sonra Derya’yla konuşmaz. Ona, çoluk çocukla uğraşamayacağını söyler. Somer, Türkan’a kendisine gerçekten aşık olup olmadığını sorar.

Üç Kız Kardeş 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Somer Mine’ye Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler