Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 46. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 46. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer İle Türkan Baş Başa Yemeğe Çıkıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 46. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan ile Somer birbirlerine duydukları aşkla yeni doğacak çocuklarının odasını boyamaya başlarlar. Öte yandan Rüçhan, Özer’in ayağını kaydırarak şirketin başına geçer. Nesrin ile tartışan Somer, onu hem torunundan hemde kızından mahrum bırakmakla tehdit eder. Nesrin ise kızı Türkan’ı Korman Ailesi’nin gerçek yüzüyle tanıştırır. Ona, saldırıya uğradığı anların fotoğraflarını gösterir. Peki Somer Türkan’ı kandırıyor mu? Üç Kız Kardeş 46. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer ile Türkan, baş başa yemeğe çıkıyor.

Somer İle Türkan Baş Başa Yemeğe Çıkıyor!

Üç Kız Kardeş 46. bölüm 1. ön izlemesinde; Uzun zamandır baş başa yemeğe çıkmayan Somer ile Türkan, muhteşem bir akşam geçiriyorlar. Somer ile Türkan yeni doğacak bebeklerini de yaşadıkları duygusal dakikalarda kutluyorlar.

İşte Üç Kız Kardeş 46. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan’ın eve döneceğini öğrenen Türkan, annesine engel olması için Somer’e Sevilay’ın malikaneye yerleştiğini söyler. Öfkeden deliye dönen Somer, soluğu babasının yanında alır. Özer’in boğazına yapışan Somer’i Rüçhan ve Selçuk durdurur. Sevilay’ı karşılarında gecelikleriyle gören anne-oğul şoke olur.

Yaşadıklarının öfkesiyle Sevilay’a saldıran Rüçhan, onu yaka paça onu sürükleyerek dışarı atar. Türkan’ın evde yalnız olmasını fırsat bilen komşusu kapısına dayanır. Çaresizce kurtulmaya çalışan Türkan’ın imdadına ziyaretine gelen Mustafa yetişir. Saldırgan komşuyu etkisiz hale getiren Mustafa, Türkan’ı da alarak karakola gider ve saldırgandan şikayetçi olurlar.

Hesap sormak için Türkan’ın evine giden Sevilay, kapıyı oğlu açınca şoke olur. ‘Oğlumu size yar etmeyeceğim’ diye bağıran Sevilay, mahallede olay çıkarır. Annesine hakim olmakta zorlanan Mustafa, Sevilay’ı evine götürür. Halasından annesinin rahatsızlandığını duyan Türkan, vakit kaybetmeden baba evine ziyarete gider.

Annesi ile halasının konuşmalarına şahit olan Türkan, duyduklarıyla büyük bir kararsızlığın ortasına düşer. Babasını mezarlıkta ağlarken bulan Mustafa, onu annesiyle yaşadığı eve getirir. Annesini ve babasını karşısına alan Mustafa onlara “Artık bir araya gelmeyi düşünmeyin. Bu kadar mutsuzluğun üstüne mutluluk inşa edilmez” der.

Mesut’un Almanya’daki kardeşlerinden gelen haber Sadık’ı çok üzüyor. Mesut’un evden ayrılacağını düşündükçe daha da tedirgin olan Sadık, endişesini ve üzüntüsünü ev halkına yansıtmamaya çalışa da çoğu zaman başarılı olamaz.

Evde yalnız kalmaktan korkan Türkan, Somer’den yanında kalmasını ister. Sabah erken saatlerde kapı sesiyle uyanan Somer, arabasının aynasının kırıldığını görür. Dönüş’ü eve çağıran Türkan, başına gelenleri kardeşiyle paylaşır.

Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye giden Somer ve Türkan, aldıkları haberle havalara uçarlar. Oğlu Somer’in ve Mine’nin hisselerini alarak şirkete görkemli bir dönüş yapan Rüçhan, Özer’e yönetim kurulunda olduğunun haberini verir.

Ailelerinin baskısından sıkılan Mustafa ve Derya, herkesten habersiz bir şekilde nikah günü almaya giderler. Serdar’ı evin önünde Dönüş’ü beklerken gören Fatih, “Senden değil doktor hastaneye sedye bile olmaz. Hem Feride’ye umut veriyorsun hem Dönüş’e… Utanmıyor musun iki kardeşi birbirine düşürmeye?” diyerek tepki gösterir.

İkilinin konuşmasını duyan Dönüş “Serdar hangi iki kardeşi birbirine düşürüyor?” diye sorsa da yanıt alamaz. Türkan’a saldırdığı için karakolluk olan elektrikçi, mahalleliyi yalan yanlış sözlerle galeyana getirir. Ellerinde taş ve sopalarla Türkan’ın evinin etrafını sararlar ve ona korku dolu anlar yaşatır.

Üç Kız Kardeş 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nesrin’in Gösterdiği Fotoğraf Türkan’ın Aklını Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler