Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nesrin'in Gösterdiği Fotoğraf Türkan'ın...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nesrin’in Gösterdiği Fotoğraf Türkan’ın Aklını Karıştırıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 46. yeni bölümüyle 18 nisan salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yaşadığı saldırı sonrası kötü etkilenen Türkan, kendini Somer’in şefkatli kollarına bırakır. Türkan ile Somer baş başa kaldığı anların tadını çıkarırlar. Öte yandan Derya ile Mustafa evlenir. Rüçhan ise Türkan’a ne kadar değer verdiğini dile getirir. Üç Kız Kardeş 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nesrin’in gösterdiği fotoğraf Türkan’ın aklını karıştırıyor.

Nesrin’in Gösterdiği Fotoğraf Türkan’ın Aklını Karıştırıyor!

Üç Kız Kardeş 46. bölüm 2. fragmanında; Türkan ile Somer birbirlerine duydukları aşkla yeni doğacak çocuklarının odasını boyamaya başlıyorlar. Öte yandan Rüçhan, Özer’in ayağını kaydırarak şirketin başına geçiyor. Nesrin ile tartışan Somer, onu hem torunundan hemde kızından mahrum bırakmakla tehdit ediyor. Nesrin ise kızı Türkan’ı Korman Ailesi’nin gerçek yüzüyle tanıştırıyor. Ona, saldırıya uğradığı anların fotoğraflarını gösteriyor. Peki Somer Türkan’ı kandırıyor mu?

İşte Üç Kız Kardeş 46. bölüm 2. fragmanı…

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ 45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rüçhan’ın eve döneceğini öğrenen Türkan, annesine engel olması için Somer’e Sevilay’ın malikaneye yerleştiğini söylüyor. Öfkeden deliye dönen Somer, soluğu babasının yanında alıyor. Özer’in boğazına yapışan Somer’i Rüçhan ve Selçuk durduruyor. Sevilay’ı karşılarında gecelikleriyle gören anne-oğul şoke oluyor.

Yaşadıklarının öfkesiyle Sevilay’a saldıran Rüçhan, onu yaka paça onu sürükleyerek dışarı atıyor. Türkan’ın evde yalnız olmasını fırsat bilen komşusu kapısına dayanıyor. Çaresizce kurtulmaya çalışan Türkan’ın imdadına ziyaretine gelen Mustafa yetişiyor. Saldırgan komşuyu etkisiz hale getiren Mustafa, Türkan’ı da alarak karakola gidiyor ve saldırgandan şikayetçi oluyorlar.

Hesap sormak için Türkan’ın evine giden Sevilay, kapıyı oğlu açınca şoke oluyor. ‘Oğlumu size yar etmeyeceğim’ diye bağıran Sevilay, mahallede olay çıkarıyor. Annesine hakim olmakta zorlanan Mustafa, Sevilay’ı evine götürüyor. Halasından annesinin rahatsızlandığını duyan Türkan, vakit kaybetmeden baba evine ziyarete gidiyor.

Annesi ile halasının konuşmalarına şahit olan Türkan, duyduklarıyla büyük bir kararsızlığın ortasına düşüyor. Babasını mezarlıkta ağlarken bulan Mustafa, onu annesiyle yaşadığı eve getiriyor. Annesini ve babasını karşısına alan Mustafa onlara “Artık bir araya gelmeyi düşünmeyin. Bu kadar mutsuzluğun üstüne mutluluk inşa edilmez” diyor.

Mesut’un Almanya’daki kardeşlerinden gelen haber Sadık’ı çok üzüyor. Mesut’un evden ayrılacağını düşündükçe daha da tedirgin olan Sadık, endişesini ve üzüntüsünü ev halkına yansıtmamaya çalışa da çoğu zaman başarılı olamıyor.

Evde yalnız kalmaktan korkan Türkan, Somer’den yanında kalmasını istiyor. Sabah erken saatlerde kapı sesiyle uyanan Somer, arabasının aynasının kırıldığını görüyor. Dönüş’ü eve çağıran Türkan, başına gelenleri kardeşiyle paylaşıyor.

Bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye giden Somer ve Türkan, aldıkları haberle havalara uçuyorlar. Oğlu Somer’in ve Mine’nin hisselerini alarak şirkete görkemli bir dönüş yapan Rüçhan, Özer’e yönetim kurulunda olduğunun haberini veriyor.

Ailelerinin baskısından sıkılan Mustafa ve Derya, herkesten habersiz bir şekilde nikah günü almaya gidiyorlar. Serdar’ı evin önünde Dönüş’ü beklerken gören Fatih, “Senden değil doktor hastaneye sedye bile olmaz. Hem Feride’ye umut veriyorsun hem Dönüş’e… Utanmıyor musun iki kardeşi birbirine düşürmeye?” diyerek tepki gösteriyor.

İkilinin konuşmasını duyan Dönüş “Serdar hangi iki kardeşi birbirine düşürüyor?” diye sorsa da yanıt alamıyor. Türkan’a saldırdığı için karakolluk olan elektrikçi, mahalleliyi yalan yanlış sözlerle galeyana getiriyor. Ellerinde taş ve sopalarla Türkan’ın evinin etrafını sarıyorlar ve ona korku dolu anlar yaşatıyorlar.

Üç Kız Kardeş 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan İle Somer Romantik Anlar Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler