Ana SayfaDizilerEgo 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Bebeğini Mi Düşürüyor?

İlgili Postlar

Ego 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Bebeğini Mi Düşürüyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenene dizisi Ego, 9. yeni bölümüyle 16 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sibel Elif’e, Erhan’ın onu değil karnındaki bebeği sevdiğini söyler. Elif Erhan’la konuşmaya gider. Ama ondan beklediği cevabı alamaz. Öte yandan Begüm hamile olduğunu açıklar. Bu açıklama evde şok etkisi yaratır. Zafer, Arda’ya bir komplo kurar ve onunu tutuklanmasını sağlar. Senem bunu öğrenince deliye döner. Erhan Sibel’i kıskanır. Sibel Erhan’a, bunu neden yaptığını sorduğunda ona aşık olduğunu itiraf eder. Ego 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif, bebeğini mi düşürüyor?

Elif Bebeğini Mi Düşürüyor?

Ego 9. bölüm 2. fragmanında; Senem Zafer’in Arda’yı, zor durumda bıraktığını öğrenince onunla hesaplaşmaya gidiyor. Erhan, şirketin yeni CEO’nun Sibel’e karşı yakın davranmasıyla onu kıskanıyor ve bunu Sibel’e itiraf ediyor. Elif, Tuncay’la görüştüğü sırada karnına bir ağrı giriyor. Bu durumu öğrenen Erhan, hastaneye koşuyor.

İşte 9. bölüm 2. fragmanı…

EGO 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erhan, Elif’in hamile olduğunu öğrendikten sonra üzerine bir de bunu Sibel’in bilip kendisinden sakladığını öğreniyor. Bunun üzerine hemen Elif’in yanına gidiyor ve onunla konuşuyor. Elif ile Erhan birlikte Burhan’ın karşısına çıkıyor. Burhan Erhan’a, kızından ve ailesinden uzak durmasını istiyor.

Daha sonra yumuşayıp Erhan’a, en kısa zamanda kızıyla evlenip çocuğuna sahip çıkmasını istediğini söylüyor. Erhan, bir gün önce Sibel’le evlendiğini bu evliliği en kısa zamanda bitireceğini söyleyip gidiyor. Bu arada Sibel, bir boşanma protokolü hazırlatıyor. Tuncay, Elif’in kendisini terk etmesiyle büyük bir üzüntü yaşıyor.

Kız kardeşinin yanına gidiyor. Erhan’ın da onu terk ettiğini öğreniyor. İki kardeş aşk acılarını birbirleriyle dertleşerek gidermeye çalışıyor. Arda, Sanem’in babasını kurtarmak için Tuncay’la evlenmek zorunda kaldığını öğreniyor ve onu kaçırıp eve getiriyor.

Bunu öğrenen Tuncay, Burhan beyi işinden ediyor. Bu arada Erhan, kafa dinlemek için ortadan kayboluyor. Sibel onun nereye gittiğini öğrenip peşinden gidiyor. Ona elindeki boşanma protokolünü imzalatmak istiyor. Ama Erhan, imzalamıyor. Tuncay, Elif’le görüşmek için Nihal’den yardım istiyor. Elif, Nihal’in yanına gidiyor. Orada Tuncay’a, onu kullandığını itiraf edip özür diliyor.

Elif, Erhan’a o protokolü imzalatıp Sibel’i otel odasına çağırıyor. Orada ona, bu işi başladığı yerde bitirmek istediğini söyleyip Sibel’e Erhan’ın imzaladığı protokolü uzatıyor. Sibel ise, Elif’in kendisine uzattığı protokolü yırtıp atıyor. Elif, bu savaşı kazandığını düşünürken tekrar başa dönmenin şokunu yaşıyor.

Ego 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Erhan Sibel’e Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler