Ana SayfaDizilerYargı 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer'in İş Birlikçisi Kim Çıkacak?

İlgili Postlar

Yargı 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer’in İş Birlikçisi Kim Çıkacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 61. yeni bölümüyle 16 nisan pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ilgaz, hakim karşısına çıkıyor. Ceylin, onu kurtarmak için Yekta ile işbirliği yapmak zorunda kalıyor. Hakim Ilgaz’a, tutuksuz yargılama kararı veriyor. Eren, Eyüp’ü yakalamaya gittikleri binada Çınar’ı yerde baygın bir şekilde buluyor. Yargı 61. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer’in iş birlikçisi kim çıkacak?

Ömer’in İş Birlikçisi Kim Çıkacak?

Yargı 61. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz, Ceylin sayesinde hapis yatmaktan kurtulup görevine geri dönüyor. Yeniden mesleğine dönen Ilgaz, daha önce elinde olan dosyayı tekrar almak istiyor. Ancak bu talebi pek de hoş karşılanmıyor. Öte yandan Ömer’in işlediği suçlar ve işbirliği içinde olduğu kişiler ortaya çıkıyor. Peki Ömer’in arkasında kim var?

İşte Yargı 61. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 60. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz kendisine kurulan tuzak sonucu ceza evine girerken Ceylin ona ne olursa olsun onu kurtaracağının sözünü veriyor. Yekta’nın beraber çalışma teklifini kabul edeceğini söyleyen Ceylin’e Eren karşı çıksa da Ceylin Yekta’yı arayıp kabul ettiğini söylüyor.

Yekta ile Ceylin, buluşuyor. Plan yapmak için buluştuklarında Ceylin Yekta’ya, eğer kendisini kandırırsa bu kez onu öldüreceğini söylerken Yekta ise Ömer’in kendisini öldüreceğinden korktuğunu ve onu ceza evine göndermek için her şeyi yapacağını söylüyor.

Eyüp’ün parmak izini bulmak ve gerçek kimliğine ulaşmak için Eren ve Derya kahveye gidiyor. Ceylin ile Yekta ise, Ömer’in gerçek kimliğini öğrenmek için bakımevine gidiyor ve Ömer’in aslında Yakup olduğunu öğreniyorlar. Ömer’in Hts kayıtlarına bakmak için izin gerekirken, Yekta bunu sağlayacak bilgiyi Ceylin ve Eren’e veriyor.

Öldürülen gazeteciyi Ömer’in öldürdüğünü itiraf ediyor. Eyüp’ün Serdar’ın kardeşi olduğunun ortaya çıkmasıyla Ceylin gençleri uyarıyor. Bu esnada Ömer’in Ceylin ile ilgili yaptığı şikayet üstüne soruşturma başlatılırken ve Ceylin’e konu hakkında sorular sorulurken Yekta Ceylin’in avukatı olarak yanında yer alıyor.

Ceylin gizlice aldığı Ilgaz’ın oda anahtarıyla akşam Erenle birlikte o odaya giriyor ve Ilgaz’ın imzasının taklit edildiği ıslak imzalı evrakı alıyorlar. Parla’nın hem yatağından hem de okulda sırasından çıkan çekirdekler üzerine Eyüp’ün Parla’nın peşinde olduğunu anlıyorlar. Bunun üstüne bir plan yaparak Eyüp’ü, önce Parla’nın yanına sonra da Serdar’ın öldüğü binaya çekiyorlar.

Çınar Eyüp’ü bayıltırken kızlar da Eyüp’ün telefonundan her şeyi Ömer’in planladığını ortaya çıkaracak görüntüleri mahkemeye yetiştirmek için yola çıkıyor. Mahkemede Ceylin, Ilgaz’ın imzasının kopyalandığını kanıtlarken hakim tutuksuz yargılanma kararı verdiği esnada içeri Parla ile Tuğçe girerek ellerindeki videoyu hakime gösteriyor.

Ömer tam o esnada kaçmaya çalışıyor ve Yekta ile Metin ona engel oluyor. Hakim Ilgaz’ın serbest kalmasına, Ömer’in de tutuklanmasına karar veriyor. Eren, Çınar’dan aldığı telefonla Eyüp’ü yakaladıkları binaya gittiği esnada Çınar’ı yerde baygın bir şekilde buluyor.

Yargı 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Ilgaz’ı Kurtarmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler