Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Cemil'in Öz...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Cemil’in Öz Babası Olmadığını Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 30. yeni bölümüyle 17 nisan pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif, Sude’nin Fırat’tan hamile olduğunu ve bebeğini aldırdığını öğrendikten sonra büyük bir buhrana girer. Üzerine Ümran ona, çocuğu olamayacağını yüzüne vuru rencide eder. Bu duruma daha fazla dayanamayan Elif, Fırat’a boşanmak istediğini söyler. Evi terk eden Elif, hem Fırat’a hem de Güneş’e uzak kalmanın acısını çeker. Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, Cemil’in öz babası olmadığını öğreniyor.

Fırat Cemil’in Öz Babası Olmadığını Öğreniyor!

Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm 2. fragmanında; Fırat, babasının vasiyetnamesini okuyor. Cemil’in, kendi öz babası olmadığını öğrenip büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Üzerine annesinin de kendisini öldürmüş olacağını itiraf ediyor. Fırat, o vasiyetnameyi alıp annesiyle yüzleşiyor. Ümran, bu konuyla ilgili Fırat’a nasıl bir açıklama yapacak?

İşte Bir Küçük Gün Işığı 30. bölüm 2. fragmanı….

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif, Cemil’in vasiyetini yerine getiremeyecek olmanın üzüntüsünde boğuluyor. Ümran, oğlunun hep başkalarının çocuklarını sevmek zorunda kalacağını söyleyerek Elif’in üzerine gidiyor. Elif geçmişte doktorların kapısını aşındırmasına rağmen Fırat için yeniden bir doktora gitmeye karar veriyor.

Dila, babasının ölümünü kabullenemiyor. Onun odasının kaldırılmasını istemeyince annesiyle birbirlerine giriyor. Ümran, Cemil’in ölümüyle evin hakimiyetini eline çoktan geçirmiştir. Artık herkes kendisinin kurallarıyla o evde yaşayacaktır.

Sinan, Dila’nın ilgilendiği adam, Elif’in yeni doktorudur. Dila ise, henüz bu gerçekten haberdar değildir. Elif, ufacık bir ihtimal bile olsa Fırat’ın baba olabilmesini canı gönülden isterken Sude’nin vakti zamanında Fırat’tan hamile kaldığını öğreniyor.

Fırat Suda’nin hamile olduğunu sonradan öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Bu durum Elif’i içten içe yaralıyor. Dila’nın da kışkırtmasıyla Elif, aralarına girmiş gibi hissediyor. Gülümser, Eşref’e çocukları evlenene kadar görüşmeyeceklerini söylüyor.

Eşref, Alper ve Fulya’nın evliliğini hızlandırmaya karar veriyor. Elif testlerinin sonucunu beklerken Fırat’tan bu durumu gizliyor. Onu boşuna umutlandırmak istemiyor. Ama olaylar hiç beklemediği gibi gelişiyor.

Bir Küçük Gün Işığı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Fırat’tan Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler