Ana SayfaDizilerAldatmak 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Oylum Behram'ın Gerçek Yüzünü Görüyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Oylum Behram’ın Gerçek Yüzünü Görüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak, 26. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Güzide, evin çalışanı sayesinde Yeşim’in tuzağına düşmekten kurtuluyor. Tolga, babasına olan borcunu şirketini satıp ödüyor. Güzide, Tarık’tan evini geri almayı başarıyor. Oylum, bebeği aldırmak için gittiği klinikte Behram’la karşılaşıyor. Behram Oylum’u, tüm ailesini yok etmekle tehdit ediyor. Güzide’nin karşısına çıkan Behram, kızıyla evleneceğini onun bu evliliği ret etme gibi bir lüksü olmayacağını söylüyor. Aldatmak 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Oylum, Behram’ın gerçek yüzünü görüyor.

Oylum Behram’ın Gerçek Yüzünü Görüyor!

Aldatmak dizininin 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünde; Güzide bir kez daha Tarık’ın şikayetiyle karakola ifade vermeye giderken, evde yapılan aramada herhangi bir ilaca rastlanmıyor. Yeşim sözleriyle Tarık’ın kafasını karıştırırken Tarık’ın kendi evinde bulduğu ilaçlar şüphelerini kuvvetlendiriyor.

ALDATMAK 26. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oylum, öylesine bir ilişki yaşayacağını düşünüp Behram’la birlikte oluyor. Ancak, ondan hamile kaldığını öğrendikten sonra o bebeği aldırmak istiyor. Çünkü, daha üniversite okuması gerektiğini biliyor. Behram’ın bebeği aldırmak niyetinde olmadığını anlayan Oylum, Behram’dan habersiz bir kliniğe gidiyor.

Oylum, bebeğini aldırmak için doktora gittiğinde karşısında Behram’ı görüyor. Behram, Oylum’u ikna etmek için elinden geleni yaptı ancak Oylum’un korkuları giderek büyüyor. Ozan ve Tolga’nın Oltan’a karşı ilk hamlesi Oltan’ın aldığı önlemle başarısız oluyor. Bu duruma iyice hırslanan Tolga şirketini satarak babasının verdiği parayı geri ödüyor.

Güzide, Oylum ve Behram’ı karşısına alarak bu ilişkiye onay vermediğini açıkça söylüyor. Behram’ın hiç hoşuna gitmeyen bu konuşma Nazan’ın Sezai’nin tutuklandığı haberini vermesiyle yarım kalıyor. Güzide hemen Sezai’yi ziyaret etmeye gidiyor. Sezai’ye kurulan kumpasın arkasında Tarık’ın olduğunu fark eden Güzide, onu içine düştüğü bu durumdan kurtarmak için harekete geçiyor.

Behram, Güzide’nin taşınmak istediğini duyunca kendi usulünce Güzide’nin eski evini geri alıyor. Bu işte parmağı olduğunun bilinmesini istemeyen Behram, Elmas’la birlikte hareket ederek bu güzel haberi Elmas’ın vermesini sağlıyor. Güzide ve ailesini karşısında göre Tarık ve Yeşim büyük bir şok yaşıyor.

Büyük bir hezimete uğrayan Tarık, eşyalarını toplayıp o evi terk ediyor. Yeşim’in yine eli boşa çıkıyor. Tarık, evde bulduğu ilacı kimin oraya koyduğunun araştırmasını yapıyor. Yeşim, yaptığı kumpasın ortaya çıkacağını düşünüp tutuşmaya başlıyor.

Bakalım, dizinin yeni bölümünde neler olacak? Oylum, Behram’ın elinden kurtulabilecek mi?

Aldatmak 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Güzide Oylum’un Hamile Olduğunu Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler