Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri'nin Kıskançlık Krizi Nalan'ı Zor...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri’nin Kıskançlık Krizi Nalan’ı Zor Durumda Bırakıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 74. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan’ın, Nalan’ın karşısında kocasından boşanmak istemediğini söylemesiyle ortalık karışıyor. Nalan, Hayri’yi hayatından siliyor. Hayri Türkan’a, Nalan yoksa kendisinin de olmayacağını söyleyip onu tehdit ediyor. Türkan Nalan’ı, arayıp ondan Hayri’den ayrılmamasını istiyor. Camdaki Kız 75. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hayri’nin kıskançlık krizi Nalan’ı zor durumda bırakıyor.

Hayri’nin Kıskançlık Krizi Nalan’ı Zor Durumda Bırakıyor!

Camdaki Kız 75. bölüm 1. fragmanında; Nalan, annesi Feride’nin kendisine yazdığı mektubu okuyor ve  çok duygulanıyor. Öte yandan Gülcihan’ın hastanede olduğunu öğrenen Nalan hastaneye gidiyor. Hastanede Muzo ile karşılaşan Nalan, ondan beklediği samimiyeti bulamıyor. Diğer taraftan Billur’da Nalan’ı yalnız bırakma kararı alıyor. Hayri ise hastaneye gelerek kıskançlık krizi yaşıyor ve Nalan’ı zor durumda bırakıyor.

İşte Camdaki Kız 75. bölüm 1. fragmanı….

CAMDAKİ KIZ 74. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Evde konuştuklarının tam tersini söyleyince Hayri şoke oluyor. ‘Boşanacağım demedin mi? Ya deli etmesene Türkan! Ne konuştuk biz? Tamam kalk evde konuşacağız biz bir daha yüzümü zor görürsünüz!’ diye bağırıyor. Nalan ‘Hayri çık dışarı! Benim evimde kimseyi tehdit edemezsin!’ dedi ve Hayri’yi dışarı atıyor.

Türkan ve kızları korkudan birbirine sarılıyor. Nalan onları yatıştırmak için ‘Benden size zarar gelmez’ diyor. Mercan dayanamayıp ‘Sen babamı alıp gitmeyecek misin?’ diyor. Nalan çok zor konuşarak ‘Hayır. Babanız sizinle eve geri dönecek. Sen de boşanmayacaksın Türkan. Yuvanız yıkılmayacak’ diyor.

Nalan yalnız başına bankta oturup açtı müziğini Hayri’yle olan anıları gözünün önünden geçti. Tam o sırada oturduğu banka Hayri geldi. Nalan’ın ona verdiği oyuncağı teslim etti. Nalan tüm bu olanları yaşadıkları sorguladı. Hayri ‘Eğer hayatımda sen olursan ben her şeyi idare edebilirim. Türkan’ın kızların yanında da olurum’ dedi. Sonrasında kendisini acındırmaya başlayınca, Nalan ona, nasıl bu durumla kendisiyle kıyas edeceğini söylüyor

Türkan, çaresiz kalıp Nalan’ı arıyor. Nalan hayatından Hayri’yi siliyor. Ancak, önce Türkan’ın onu kocasına geri dönmesini istemesi, sonra Hayri’nin kızlarını araması onu o eve geri döndürüyor, Türkan’dan boşanmak için eve dönen Hayri, karşısında kendi evinde Nalan’ı buluyor.

Nalan’ın bu kararı kendisinin her daim yanında olan arkadaşlarını da uzaklaştıracaktır. Bundan sonra yalnız kalacak olan Nalan ne yapacak? Muzo ve Billur’da Nalan’a sırt dönüyor.

Camdaki Kız 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Hayatından Silmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler