Ana SayfaDizilerEgo 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Erhan Sibel'i Gitmekten Vazgeçirebilecek Mi?

İlgili Postlar

Ego 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Erhan Sibel’i Gitmekten Vazgeçirebilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Ego, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elif, Sibel’in boşanma protokolünü yırtıp atmasıyla büyük bir hayal kırıklığıyla eve dönüyor. Sibel, Erhan’ı kıskandırma turlarına çıkıyor. Erhan Sibel’e, aşık olduğunu itiraf ediyor. Zafer, Senem’i Arda ile tehdit edip onu nikah masasına oturtmayı başarıyor. Elif, Tuncay’la görüştüğü sırada fenalaşıyor. Tuncay, Elif’in bebeğini kaybettiğini söylemek için Erhan’ı arıyor. Ego 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Erhan Sibel’i, gitmekten vazgeçirebilecek mi?

Erhan Sibel’i Gitmekten Vazgeçirebilecek Mi?

Ego 10. bölüm 1. fragmanında; Sibel, Timur’la Almanya’ya gitme kararı alıyor. Bunu öğrenen Erhan, Sibel’e çok aşık olduğunu bir kez daha anlıyor. Onunla vedalaştıktan sonra Sibel’e, gitmesini istemediğini söylüyor. Gitme konusunda kararlı olan Sibel, Erhan’dan ayrı kalamayacağını anlayıp gitmekten vazgeçecek mi?

İşte Ego 10. bölüm 1. fragmanı…

EGO 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif Erhan’a, boşanma protokolünü imzalattıktan sonra zafer kazanmış gibi Sibel’in karşısına çıkıyor. Sibel ise, protokolü yırtıp atıyor. Elif’e, Erhan’ın onu değil bebeğini sevdiğini, onun kendisine aşık olduğunu söylüyor. Senem, artık Zafer’in kendisine tehdit olmayacağını öğrenip, annesiyle eve geri dönüyor.

Zafer, boş durmuyor ve Arda’ya bir komplo düzenliyor. Onun çalıştığı arabaya uyuşturucu koydurup onu polise ihbar ediyor. Arda, gözaltına alınıyor. Senem, Zafer’le konuşmaya gidiyor ve eğer Arda’yı kurtarırsa onunla evleneceğini söylüyor. Arda, hapisten kurtulduktan sonra Senem’in yanına koşuyor.

Ancak onun, Zafer’le evlendiğini öğreniyor. Sibel Erhan’ı, kıskandırmaya çalışıyor. Erhan, Sibel’in yanında sürekli gördüğü Timur’dan onu kıskanıyor. Timur’a Sibel’in kocası olduğunu söyleyip onu karısından uzar tutmaya çalışıyor. Sibel, Erhan’ı kıskandırmanın keyfini yaşıyor. Elif, Erhan’a ulaşamayınca Sibel’ini evine gidiyor. Onları baş başa görünce evi terk ediyor. Erhan ise, Elif’in peşinden koşuyor.

Elif’in sorusu karşısında Erhan yalan söyleyemiyor ve Sibel’e aşık olduğunu ona itiraf ediyor. Tuncay ile Sibel, işbirliği yapıp babalarını ve Esin’i şirketten kovuyor. Tahir, Esin’in gerçek yüzünü görüp onu terk ediyor. Şükran’a gidip ondan af diliyor. Şükran onu affetmiyor. Ama torunlarıyla vakit geçirmesine izin veriyor.

Elif, Tuncay’ı arayıp onunla buluşuyor. O sırada fenalaşıyor ve Tuncay onu hastaneye kaldırıyor. Elif bebeğini kaybediyor. Bunu öğrenen Elif Tuncay’dan, bebeğini kaybettiğini Erhan’a söylemesini istemediğini, bunu Erhan öğrenirse onu kaybedeceğini söylüyor. Tuncay, bunu yapamayacağını söyleyip Erhan’ı arıyor ve Elif’in hastanede olduğunu söylüyor.

Tuncay Elif’in bebeğini kaybettiğini Erhan’a söyleyecek mi?

Ego 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Bebeğini Mi Düşürüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler