Ana SayfaDizilerKraliçe 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ziya Zeynep'in Yasak Aşkını Ortaya Çıkarıyor!

İlgili Postlar

Kraliçe 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ziya Zeynep’in Yasak Aşkını Ortaya Çıkarıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Kraliçe, 5. yeni bölümüyle 19 nisan çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Deniz Ateş’in, kendisini defalarca kez başka kadınlarla aldattığını öğrenir. Bunu bilip kendisine söylemeyen Zeynep’e de tavır alır. Şirketin tanıtım gecesinde Deniz, kameraların karşısına geçip, Ateş’le medeni bir şekilde boşanma kararı aldıklarını açıklar. Bunun üzerine Ateş, Deniz’in tüm hesaplarını bloke eder. Zor durumda olan Deniz, kredi için bankaya Ateş’in imzasını taklit ederek başvurur. Bunu öğrenen Ateş, Deniz’e bir teklifle gider. Ali ise, tehlikeli işlere girişir. Kraliçe 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ziya, Zeynep’in yasak aşkını ortaya çıkarıyor.

Ziya Zeynep’in Yasak Aşkını Ortaya Çıkarıyor!

Kraliçe 5. bölüm 1. fragmanında; Ateş, Deniz’i ikna ederek onu eve geri götürüyor. Ancak Deniz, Ateş ile baş başa kalmamak için krediyi yakıyor ve evden çıkıyor. Ateş’in ise perde arkasında başka bir kadınla daha birlikteliği olduğu ortaya çıkıyor. Öte yandan Ziya, Zeynep’in gizli aşkını ortaya serip, kardeşleri birbirine düşürmeye çalışıyor.

İşte Kraliçe 5. bölüm 1. fragmanı…

 

KRALİÇE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz, Ateş’in ailesinin yardımına koşmasından sonra ona karşı yumuşar. Bunu gören Zeynep, Ateş’i uyarır. Ona, başka kadınlarında olduğunu Deniz öğrenirse daha çok üzüleceğini söyler. Deniz onların konuşmasını duyduktan sonra Ateş’in kendisini bir kez aldatmadığını, defalarca kez başka kadınlarla aldattığını öğrenir.

O gece Deniz hemen aile avukatlarını arayıp Ateş’e bir boşanma davası protokolü hazırlatır. Protokolde sadece kızının velayetini isteyen Deniz, Ateş’ten maddi bir istekte bulunmayacağını beyan eder. Ertesi gün şirketin tanıtımında bir araya gelen Ateş ile Deniz, kameraların karşısına geçer.

Önce ikili boşanmaları konusunda bir açıklama yapmaz. Ama Deniz, Ateş’le birlikte muhabirlerin karşısına çıkıp, kendilerinin boşanma kararı aldığını, çocukları olduğu için bu süreçte Ateş’le bir araya geleceklerini açıklar. Deniz’in bu açıklaması Ateş için de sürpriz olur.

Eve döndükten sonra Deniz, boşanma protokolünü Ateş’e uzatır ve ondan maddi bir beklentisi olmayacağını sadece çocuğunun velayetini istediğini söyler. Ateş ise, protokolü yırtıp atar. Ertesi gün Deniz’in tüm hesaplarına ve kredi kartlarına bloke koydurur.

Deniz, çiftliği tekrar ayağa kaldırmak için kolları sıvar. Orayı bir marka haline getirmeyi hedefler. Ancak, çiftliğe aldığı şeylerin parasını ödeyemeyince Ateş’in hesaplarına bloke koyduğunu anlar. Kendi şirketini bile Ateş’in üzerine yapan Deniz, beş parasız kalır. Çareyi kredi çekmekte bulan Deniz, Ateş’i kefil gösterip onun imzasını taklit eder.

Ali, Yakup’un yanında çalışmaya başlar. Ziya Yakup’tan, Ali’den çiftliğe yasa dışı malları koyması için büyük para teklif etmesini ister. Ali, bunu duyunca kabul etmez. Narin, araya girip Ali’yi ikna eder. Ziya’dan da komisyonunu alır. Ali, malları ablalarından habersiz çiftliğe saklar.

Ateş Deniz’i arayıp onunla önemli bir şey konuşmak istediğini söyler. İkili buluşur ve Ateş Deniz’e, imzasını taklit ettiğini bildiğini, bu konuda onunla anlaşmak istediğini söyler. Ateş Deniz’e ne teklif edecek?

Kraliçe 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Tehlikeli İşlere Girişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler