Ana SayfaÜnlülerTuvana Türkay'dan Şaşırtan Arkadaş Açıklaması..

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’dan Şaşırtan Arkadaş Açıklaması..

Ünlü futbolcu Alper Potuk’tan ayrıldıktan sonra kendini işe adayan güzel oyuncu Tüvana Türkay, geçtiğimiz akşam Cihangir’de Magazin Habercilerinin objektiflerine yakalandı. Yasak elma setinden arkadaşıyla el ele görüntülenen ünlü oyuncunun basın mensubuna verdiği yanıt ise şaşkına çevirdi. Detaylar Haberimizde..

Tuvana Türkay Son Noktayı Koydu

Tuvana Türkay’ın Arkadaş Açıklaması Şaşırttı..

Sansasyonelliği ile popüler olan Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuvana Türkay,  geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nun ara sokaklarında bir erkekle sarmaş dolaş ve el ele objektiflere takıldı.

Tuvana Türkay: “Size Kırgınım”

Karşısında magazin habercilerini görünce şok yaşayan güzel oyuncu Tuvana Türkay, basın mensubunun “Beyefendi kaçtı. El ele, sarmaş dolaştınız”  sorusuna; “Setten arkadaşım… Ben sette herkesle el eleyim. Size kırgınım; iki gün sonra şarkım yayında. Kitabımın bitmesine son bir hafta kaldı. Filmim 28 Şubat’ta vizyona giriyor ama siz benim sürekli aşk hayatımla ilgileniyorsunuz” sözleriyle sitemini dile getirdi..

Tuvana Türkay Kimdir ?

Türkay: “Alper’den Sonra Hayatımda Kimse Olmadı”

Fenerbahçenin ünlü futbolcularından Alper Potuk’dan Temmuz ayında ilişkilerini bitiren Tuvana Türkay, “Alper’den sonra hayatımda kimse olmadı” ifadeleriyle açıklama yaptı.

tuvana türkay ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler