Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay Son Noktayı Koydu

İlgili Postlar

Tuvana Türkay Son Noktayı Koydu

Güzel oyuncu futbolcu Alper Potuk’tan ayrıldıktan sonra oyuncu Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak çıkan haberlere son noktayı koydu.

Tuvana Türkay Kimdir ?

Güzel oyuncu, Alper Potuk ile 2016 senesinde aşk yaşamaya başlamıştı. Sürekli küsüp barışan çift ilişkilerine son noktayı koydu. Geçtiğimiz günlerde ise Yeni Gelin dizisi ile ünlenen Tolga Mendil ile aşk yaşadığını iddia edilmişti.

Hayatımda Kimse Yok

Hakkında bir çok haber çıkan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Mendil ile ilişkisinin olmadığı söyledi. Türkay, “Saygı duyuyorum” dediği açıklamasında şunları söyledi: “Sevgili magazinci arkadaşlarım, aynı kapta yoğrulduğumuz doğrudur. İşinize saygı duyuyorum. Ama biten ilişki ardından neye dayanarak böyle bir haber yapıyorsunuz? Hayatımda kimse yok, yalnızım, mutluyum ve gerçekten sadece kendimle olmanın huzurunu yaşıyorum. Bu minvalde çıkan asparagas haberler hem insani hem de mesleki olarak yıpratıcı oluyor. Sizden de bu noktada buna saygı duymanızı ve hassasiyetle yaklaşmanızı rica ediyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler