Ana SayfaDedikoduTarkan boş CD bile yapsa satar

İlgili Postlar

Tarkan boş CD bile yapsa satar

Tuğçe Marik’in gerçekleştirdiği ‘Müzik Yolculuğu’ adlı programda “Hangi Sanatçı Boş CD Bile Yapsa Satın Alırsınız?” anketi sonuçları belli oldu. Çıkan sonuç ünlü pop sanatçısı Tarkan oldu.

Tarkan Kimdir ?

Müzik Yolculuğu adlı programda Tuğçe Marik’in dijital platfromda ve radyoda bir hafta boyunca gerçekleştirdiği “Hangi Sanatçı Boş CD Bile Yapsa Satın Alırsınız?” anketinin sonuçları herkesi şaşırttı. Anket sonuçlarına göre 61 ilden 142.500 kişi katıldı ve yalnızca 53 isim ortaya çıktı.

Dinleyenlerin oylarından yüzde 37,5’ini alan Tarkan birinci sıraya yerleşerek,kendisinin popüler müzikteki yerini kanıtladı. Listenin ikinci sırasında ise Minik Serçe Sezen Aksu yer aldı.

RAP MÜZİĞİ YÜKSELİŞTE

Sosyal medyanın popüler ismi Ben Fero “Demet Akalın” şarkısında “Bi kez olsun bizi çalmadın adamım” diyerek sitem ettiği, sürekli aynı şarkıları çalan radyoculara ters köşe yaparak listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Bir çok kişi tarafından sevilen sanatçı Yıldız Tilbe ise anketin beşinci sırasında yerini aldı. Son günlerin popüler ismi Ben Fero’nun ise bir çok sanatçıyı geride bırakarak listenin üçüncü sırasına yerleşmesi ise herkesi şaşırttı.

Yapılan anketin sonuçları açıklayan Tuğçe Marik, ilk beşte olan isimlerin yüzde 72 oy aldığını söylerken, Ben Fero’nun diğer sanatçıları geride bırakmasını şaşırtıcı olduğunu söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler