Ana SayfaÜnlülerİrem Derici 'nin Eski Eşi 'nden Yeni Televizyon Programı!

İlgili Postlar

İrem Derici ‘nin Eski Eşi ‘nden Yeni Televizyon Programı!

Ünlü Şarkıcı İrem Derici’nin eski eşi  olan yetenekli radyocu geçtiğimiz günlerde Vadistanbul’da görüntülendi.Ünlü radyocu hakkında yeni bir program yapacağı konuşuldu. Vadistanbul’da görüntülenen Rıza Esendemir yapacağı program ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rıza Esendemir: Aşk Falan Yok!

Bir zamanlar İrem Derici ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Rıza Esendemir Ekim ayında Tuğba Özerk ile mekan çıkışı görüntülenmişti. Gazetecileri fark edince mekana geri dönen Esendemir bir süre sonra çıktı ve sorular üzerine “Arkadaşlar ne aşkı? Aşk falan yok” yanıtını veren Özerk, bir arkadaşıyla taksiye binip uzaklaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde yine bir kız arkadaşıyla görüntülenen Rıza Esendemir bu sefer kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rıza Esendemir kimdir?

Her Şey Yolunda!

Bir kız arkadaşıyla öğlen saatlerinde geldiği AVM’de uzun süre kışlık alışveriş yapıp vakit geçirdi.Kendine yöneltilen sorulara cevap veren Esendemir, “Her şey çok güzel gidiyor yeni yılda radyo programının yanı sıra birde televizyon programı ile ilgili çalışmalarımız var, ilerleyen zamanlarda daha çok kesinleşmiş olur” tarzında konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler