Ana SayfaDedikoduBurcu Özberk Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Burcu Özberk Sosyal Medyayı Salladı!

Afili Aşk dizisinin başrol oyuncusu sevilen oyuncu Burcu Özberk Instgram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla olay yarattı. Sosyal medyada olay olan ve takipçilerini ikiye bölen ünlü oyuncu eleştiri yağmuruna tutuldu.

Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Paylaştığı iddialı pozları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu bikinili ve dekolteli pozlarına, olumlu yorumlar yapıldığı kadar olumsuz yorumlar da geldi. Başarılı oyuncunun yeşil tonlardaki sırt dekolteli bir kıyafetle verdiği kalça pozuna, takipçileri ateş püskürdü. Bir kullanıcı, Özberk’in bu fotoğrafına, “Çıplaklığı güzellik sanan bir topluma sahibiz. Hele ki sürekli ekranlarda olup gençlere böylesine kötü örnek olan sizler. Çok yazık!” şeklinde yorum yaptı.

Burcu Özberk eski hali

Ben Seni Ahlaklı Bilirdim!

Diğer kullanıcılar ise “Bir insan kendini bu kadar ucuzlaştırırdı, zavallısın!”, “Parayı buldun, bozuldun sen de” ve “Ben seni ahlaklı bilirdim” gibi bir yığın acımasız yorum yaptı. Bir kadın kullanıcı, Özberk’in bu çirkin yorumlara nasıl bu kadar sessiz kaldığına sitem ederek, “Bu kadar çirkin yorumun fotoğraflarının altında yer alması, seni nasıl rahatsız etmiyor anlamıyorum! Bari yoruma kapat, tiksindim okudukça” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler