Ana SayfaÜnlülerMagazin ve Sanat Dünyasının Kasım Ayı Enleri

İlgili Postlar

Magazin ve Sanat Dünyasının Kasım Ayı Enleri

Kasım ayı içerisinde sanat ve magazin dünyasının en çok konuşulan ünlüleri belirlendi. İşte magazin ve sanat dünyasının kasım ayı enleri

Kasım ayı içerisinde halkımız tarafından en çok konuşulan magazin ve sanat dünyasının ünlü isimleri belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için her ay düzenli olarak hazırladığı raporun detayları…

Sonbahar’ın en güzel aylarından birisi olan Kasım ayında, sanat dünyasının öncü isimlerinden birini daha kaybettik. Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en köklü ve en usta sanatçılarından birisi olan Yıldız Kenter aramızdan ayrıldı. Hüzünlü vedanın birkaç gün sonrasında ise yaşayan efsanelerden Haluk Bilginer, almış olduğu ödül ile ülkemizi gururlandırdı.

Türk Tiyatrosunun Parlayan Yıldızını Kaybettik

60 yılı aşmış bir oyunculuk kariyerinde 100’ün üzerinde tiyatro oyununda yer alan, Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük değerlerinden birisi olan Yıldız Kenter, 91 yaşında hayata ve sevenlerine veda etti. Bir süredir akciğer rahatsızlığı sebebi ile tedavi gören Kenter, ivedi bir biçimde Şişli’de bulunan bir hastaneye kaldırılmıştı. Burada verdiği yaşam mücadelesinde 17 Kasım günü yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Vefatı ve vasiyeti ile 8 bin 770 haberde anılan Kenter, 19 Kasım günü Kenter Tiyatrosu’nda yapılan bir törenle sonsuzluğa uğurlandı.

Yıldız Kenter Kimdir?

Acun Ilıcalı Listeden İnmiyor

Hareketli aşk hayatı ve iş hayatıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, Kasım ayında da magazin dünyasını epey meşgul etmiş. Geçtiğimiz yılın vergi rekortmenleri arasında 42. sırada kendine yer bulan Ilıcalı’nın bu sene açıklanan Türkiye’nin 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk
100’e girerek, vergi rekortmenleri arasında 83'üncü sırada yer alması medyada büyük yankı uyandırdı.

Ilıcalı, konuk olduğu bir programda kendisine yöneltilen “Ne kadar kazanıyorsun?” sorusuna; ““Bizim bunu 6 saat hep beraber hesaplamamız lazım. Meksika'dan ne kazandık falan diye. İyi
kazanıyorum diyelim” diyerek oldukça merak uyandırmıştı. Ilıcalı 5 bin 307 haber ile Kasım ayında da en çok konuşulanlar listesinden inmedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı İnstagram

Haluk Bilginer Gururlandırdı!

Usta oyuncu Haluk Bilginer, dünyanın en prestijli ödüllerinden birisi olan ve 47 yıldır sanat camiasında sahipleriyle buluşan Emmy Ödül Töreninde bu yıl ülkemize büyük bir gurur yaşatarak adını tüm dünyaya duyurdu. New York’ta düzenlenen törende usta aktör, Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu rolüyle uluslararası dalında “En İyi Erkek Oyuncu” seçildi. Ödülün ardından sosyal medya, gün içinde 200 bin kez #halukbilginer diyerek alkışladı. Ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağı olan bu ödül, Kasım ayının sonlarında olmasına rağmen 4 bin 327 habere yansıdı. Ayrıca bu büyük başarı yabancı basında da bin 300 habere konu oldu.

Haluk Bilginer Kimdir?

Haluk Bilginer İnstagram

Can Yaman’a Tepki Seli Durulmadı.

Son dönemde dizilerinden ve oyunculuğundan çok yaptığı absürt açıklamalar ile adından söz ettiren Can Yaman, medyada tepki toplamaya devam ediyor. Bir televizyon programına konuk olarak İspanya’ya giden Yaman’a, Madrid’deki yoğun karşılama herkesi şaşırttı.

Aynı günlerde başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un da Madrid paylaşımları iki oyuncunun kıyaslanmasına sebebiyet verdi. İki oyuncunun aynı zaman içerisinde Madrid’de olması Can Yaman’a aktarılınca gelen bir soru üzerine Ne yapayım arkadaşlar, Kıvanç abinin dizileri İspanya’ya satıldı mı bilmiyorum. Eğer satıldıysa öyle olur satılmadıysa yapacak bir şey yok. Başka bir oyuncunun dizisi izlenmiyorsa orada ünlü olması mümkün değil zaten. Benim dizilerim orada çok izleniyor” açıklaması büyük tepki topladı.

Medyada 3 bin 443 habere yansıyarak Kasım ayının medyada en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman İnstagram

Yaman’ın yaptığı açıklamalar Kıvanç Tatlıtuğ cephesine sorulunca başarılı oyuncu ““Beni gayet iyi tanıdığınızı düşünüyorum. Kendim dışında gelişen
herhangi bir olaya yorum yapmadım, yine yapmayacağım. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim” açıklamasında bulundu. İstisnasız her ay en çok konuşulanlar listesinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Kasım ayı boyunca medyada 2 bin 267 haberde konuşuldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler