Ana SayfaÜnlülerAspova Kimdir?

İlgili Postlar

Aspova Kimdir?

Genç ve başarılı şarkıcı Aspova Kimdir? Aspova kaç yaşındadır? Aspova şarkıları nelerdir? Aspova aslen nerelidir? Aspova hangi burçtur?

Aspova kaç yaşındadır? Aspova şarkıları nelerdir? Aspova aslen nerelidir? Aspova hangi burçtur?

Genç ve başarılı şarkıcı Aspova 1995 doğumlu olup 25 yaşındadır. Asıl adı Muhammed Kılıçaslan olan Aspova Ankara’da doğmuştur.

Aspova Kimdir?

Asıl adı Muhammed Kılıçaslan olan Aspova isimli şarkıcı. 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Tv bölümü mezunudur.

Henüz küçük yaşlarda müziğe yatkınlığı anlaşılan genç şarkıcı, Micheal Jackson parçalarıyla dans ederek büyümüş. İlk şarkılarını ilkokul yıllarında ortaya çıkarmaya başlamış. Hip-Hop ve R&B müziğin birleştiği, yeni ve farklı bir tarz ortaya koyan Aspova, ilk Türkçe alternatif R&B/Trapsoul albümü “Geber Pislik” ile karşımıza çıktı.

Yayımladığı “Cumartesi”, “Gitmem Gerek”, “Terbiyesiz Ayşe” ve “Öpünce Geçer Mi?” gibi single şarkılar ile hayran kitlesini arttırmıştır. Yayınladığı single çalışmalarının ardından 3 sene boyunca üzerinde çalıştığı beklenen albümü “Geber Pislik”i 12 Ocak’ta DokuzSekiz Müzik yapımcılığında yayımlandı. 15 eserin yer aldığı bu albümde “Allame”, “Anıl Piyancı”, “Ados”, “Kezzo”, “İhtiyar” gibi Türkçe Rap’in sevilen isimleri Aspova’ya eşlik ederken albümeki çoğu şarkıların kendi hayatındaki anılardan ve olaylardan oluştuğunu söylemiştir.

Aspova İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler