Ana SayfaÜnlülerDudaktan Öpüşmek Bize Yakışmaz!

İlgili Postlar

Dudaktan Öpüşmek Bize Yakışmaz!

Aslı Hünel, Bir Nefes isimli şarkısına klip çekti klipte öpüşme sahnesini değiştirdi. “Dudaktan öpüşmek bize yakışmaz!” diyerek açıklama yaptı.

aslı hünel ile ilgili görsel sonucu

DMC etiketini taşıyarak dijital plaftormlarda yerini alan “Bambaşka” albümünün ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın imzasını taşıyan çıkış şarkısı ” Yer Ayrı Gayrın Mı Var” ile beğeni toplayan güzel sanatçı Aslı Hünel, ikinci klibini albümde yer alan Nefes isimli şarkıya çekti.

Aslı Hünel Kimdir?

Söz ve müziği Yakup Ekin, aranjesi dj Mert Aydın imzası taşıyan “Bir Nefes” isimli şarkının klip çekimlerinde yönetmen koltuğunda ise son dönemlerde başarısıyla adından söz ettiren İdil Dizdar ve Said Dağdeviren ikilisi bulunuyor. Klip, Yeşilköy Florya Meos Restaurant’ta çekildi. Klip çekimlerine ünlü modacı Aylin Yılmaz’ın tasarımları adeta damga vurdu.

Dudaktan Öpüşmek Bize Yakışmaz!

Klipte başarılı ve güzel şarkıcı Aslı Hünel’e eşi Savaş Yurtsever eşlik etti. İkili senaryo icabı dudaktan öpüşmeleri gereken senaryoyu değiştirdi. Aslı Hünel ve Savaş Yurtsever değişiklik için yaptığı açıklamalarda “Bu bizim mahremimiz. Kendimize ve Türk halkına olan saygımızdan dolayı klipte öpüşmeyi doğru bulmadık. ” dedi. Açıklamaya ek olarak Savaş Yurtsever de ” O benim eşim. Onu alnından öpmek bana daha doğru geldi.” diyerek açıklamada bulundu.

Aslı Hünel Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler