Ana SayfaKimdirAslıhan Hünel Kimdir?

İlgili Postlar

Aslıhan Hünel Kimdir?

Son zamanlarda eşi Savaş Yurtsever ile evlenmesiyle magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Aslıhan Hünel Kimdir? Aslıhan Hünel Aslen Nerelidir? Aslıhan Hünel Kaç Yaşındadır? Aslıhan Hünel Hangi Burç?


Bugün Doğan Ünlüler

Aslıhan Hünel Aslen Nerelidir? Aslıhan Hünel Kaç Yaşındadır? Aslıhan Hünel Hangi Burç?

Aslıhan Hünel, 4 Haziran 1977’de İstanbul’da doğmuştur. 42 yaşında olan ünlü şarkıcı İkizler burcudur.

Aslıhan Hünel Kimdir?

Hepimizin dizilerden bildiği isim olan Saruhan Hünel, Aslıhan Hünel’in kardeşidir. Bir süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Savaş Yurtsever ile 2018 yılının 11 Nisan tarhinde nikah masasına oturan Türk sanat müziği sanatçısı, sonunda muradına ermiş oldu. Düğünde giydiği gelinliği ile de dikkatleri üzerine çeken Aslıhan Hünel, hayaline ulaşmak için aylarca provaya gitti.

Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymasından dolayı, 14 yaşında ilk şan dersini almasıyla birlikte müzik hayatına adım atmıştır. Aslıhan Hünel, müzik yaşantısına ise Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde başlamıştır. İlk albümünü 1994’te 18 yaşındayken çıkarmıştır. Profesyonel müzik kariyeri boyunca pek çok projeye imza atmıştır. Bunların yanında birçok kişi tarafından sevilen sanatçı Aslıhan Hünel, 2013 yılında ciddi sağlık problemleri ile mücadele etmiş ve tedavi edilerek sağlığına geri kavuşmuştur. Aslıhan Hünel, 2016 yılında en son çıkarmış olduğu Rengarenk adlı albümü ile tekrar gündeme gelmeyi başarmıştır.

Bir süredir Savaş Yurtsever ile beraber olan, oyuncu Saruhan Hünel’in kız kardeşi Aslıhan Hünel, sevgilisi Savaş Yurtsever ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe çok sayıda ünlü akın etti. Çiftin düğün töreni, Baltalimanı’nda bir mekanda gerçekleşti. Seda Sayan, Alişan, Safiye Soyman ve Nadide Sultan’ın da gibi ünlü isimlerin de yer aldığı gecede, Aslıhan Hünel yalnız bırakılmadı.

Türk Sanat Müziği alanında seslendirdiği eserler ile tanınan güzel şarkıcı, Arap asıllı bir anne ve Selanik asıllı bir babanın iki çocuğundan biridir. Kardeşi Saruhan Hünel ise oyuncudur. Ayrıca Aslıhan Hünel’in bu zamana kadar yapılmış pek çok albümü bulunmaktadır. Eşi Savaş Yurtsever ise, KOLUMAN otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak çalışmakta.

 

Aslıhan Hünel’in Albümleri

Büyük Hata

Çok Özledim

Dağlar

Güneş Doğmuyor

Dönemem

Kendine İyi Bak

Yeminliyiz

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler