Ana SayfaDizilerTüm Diziler Ekrana 3 Haftalık Ara Veriyor!

İlgili Postlar

Tüm Diziler Ekrana 3 Haftalık Ara Veriyor!

Tüm diziler ekrana 3 haftalık ara veriyor! Son zamanlarda kulaktan kulağa konuşulan ve dizilerin yeni bölüm fragmanlarının gelmemesiyle de  kuvvetlenen, dizilerin 3 haftalık ekran tatili verdiği iddialarına Gülse Birsel’den bir açıklama geldi. Ocak 2019 itibariyle diziler gerçekten üç haftalık bir tatile mi giriyor? Yılbaşından itibaren yeni bölümler ne zaman ekrana gelecek? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

28 Aralık 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Arka Sokaklar mı? Gülperi mi?

Tüm diziler ekrana 3 haftalık ara veriyor!

Tüm diziler ekrana 3 haftalık ara veriyor! Geçtiğimiz günlerde konuşulmaya başlayan, yılbaşından itibaren TRT ekranlarında yayınlananlar hariç tüm dizilerin 3 hafta sürecek ekran tatiline gittikleri haberleri üzerine bir açıklama ünlü oyuncu ve yazar Gülse Birsel’den geldi.

TRT haricinde diğer tüm kanalları kapsayacağı iddia edilmesiyle ayyuka çıkan ve yeni bölümleri yayınlanan dizilerin de fragmanlarının gelmemesiyle kuvvetlenen 3 haftalık ekran tatili iddiaları hakkında açıklama yapan Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı doğruladı.

Her yılbaşında dizilerin kısa bir mola vermesine alışkın olan izleyiciler, bu yıl durumun biraz daha uzun sürecek olmasından duydukları endişe ile ilgili acaba diziler yayından kaldırıldı mı kaygısı yaşarken; ünlü oyuncu Gülse Birsel’in paylaşımı ile rahat bir nefes aldı.

Gülse Birsel, iddialara açıklık getirdi.
Gülse Birsel, iddialara açıklık getirdi.

Gülse Birsel Kimdir?

Nedeni, Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmaması!

İşte Gülse Birsel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaptığı o duyuru…

“Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler