Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural, Taraflı Bulduğu Ayşe Arman'ı Reddetti!

İlgili Postlar

Ahmet Kural, Taraflı Bulduğu Ayşe Arman’ı Reddetti!

Ahmet Kural, taraflı bulduğu Ayşe Arman’ı reddetti! Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve oldukça ses getiren Ayşe Arman’ın ünlü şarkıcı Sıla ile yaptığı röportaj sonrasında, Arman’ın Ahmet Kural’a da gönderdiği röportaj talebine red geldi. Usta gazeteci  Ayşe Arman’ın röportaj talebini reddeden Ahmet Kural, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ahmet Kural’ın Avukatı Rapor Sahte Dedi!

Ahmet Kural, taraflı bulduğu Ayşe Arman’ı reddetti!

Ahmet Kural, taraflı bulduğu Ayşe Arman’ı reddetti! Geçtiğimiz hafta gazeteci Ayşe Arman’ın Ahmet Kural’dan darp gördüğünü iddia eden Sıla Gençoğlu ile yaptığı röportaj çok ses getirmiş, çok konuşulmuştu.

Arman’ın, “Sıla’cıyım ben. Tarafım. ” diyerek başladığı Sıla Gençoğlu röportajından sonra Ahmet Kural’a da röportaj talebinde bulunması, “Tarafınızı açık bir şekilde belli etmişsiniz” sözleriyle reddedildi. 

Ayşe Arman'ın Sıla Gençoğlu ile yaptığı röportaj çok ses getirdi
Ayşe Arman’ın Sıla Gençoğlu ile yaptığı röportaj çok ses getirdi

Ahmet Kural Kimdir?

Kadın kadına dertleşme…

Ünlü şarkıcı ile yaptığı röportajın başında Ahmet Kural’a da köşesinin açık olduğunu ifade eden Ayşe Arman’in isteği, Ahmet Kural tarafından şu açıklama ile reddedildi:

“Hürriyet Gazetesi’ndeki köşenizde 25.12.2018 Salı günü yayınlanan ve üç gün sürecek röportajınızın ilk bölümün giriş cümlesinde açık bir şekilde tarafınızı beyan etmişsiniz. Söylediklerimi ve olayın yaşandığı günden bugüne kadar olanları, belirttiğiniz bu taraf çerçevesinde yorumlayarak giriş bölümüne devam etmişsiniz. Akabinde adını ‘kadın kadına dertleşme’ olarak koyduğunuz bu röportajın ilk bölümünün yayımlandığı aynı gün öğlen saatlerinde asistanınız Hande Hanım’dan, menajerim Dilek Tözen’i arayarak benimle de bir röportaj yapmak isteğiniz iletmesini rica etmişsiniz.

Ahmet Kural Hakkında Hazırlanan İddianame Kabul Edildi!

Röportajlarınıza saygı duyuyorum ama içten bulmuyorum!

Türkiye’nin gündemini oluşturan röportajlarınıza saygı duymakla birlikte, talebinizi bu konuya özgü ve bahsettiğim nedenlerden içten bulmuyorum. Yaptığınız röportajın tek taraflı bir röportaj olduğu algısının toplumda oluştuğunu gördüğünüz anlıyorum. Savunma hakkımı kullanacağım bir dava sürecinin başladığı bir dönemde, kamuoyunu ve yargıyı bilerek veya bilmeyerek etkileyecek, çizdiğiniz çerçevedeki bir fiili durumun içinde ilkesel olarak yer almayacağım.”

Oyuncu Ahmet Kural’ın yaptığı bu açıklamadan sonra, gazeteci Ayşe Arman’ın ne cevap vereceği oldukça merak ediliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler