Ana SayfaÜnlülerŞebnem Schaefer'in Eski Nişanlısı İlk Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Şebnem Schaefer’in Eski Nişanlısı İlk Defa Konuştu!

Şebnem Schaefer’in eski nişanlısı ilk defa konuştu! Bir zamanların aranılan mankenlerinden olan ve son dönemde yaptığı tv programıyla ekrana gelen Şebnem Schaefer’in hakkında suç duyurusunda bulunduğu eski nişanlısı Murat Kadıoğlu, Schaefer’in kendisi hakkındaki iddiaları ile ilgili ilk defa konuştu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şebnem Schaefer Sonunda İsyan Etti!

Şebnem Schaefer’in eski nişanlısı ilk defa konuştu!

Şebnem Schaefer’in eski nişanlısı ilk defa konuştu! Bir zamanların aranılan mankenlerinden birisi olan Şebnem Schaefer, geçtiğimiz haftalarda eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’ndan kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesi ile şikayetçi olmuştu.

Eski mankenin İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne giderek yaptığı şikayette “Almanya’dan dönmek istemedim. Fakat ‘Hazırlıklı ol, sonun geldi’ şeklinde ölüm mesajları gelmeye başladı. Kendisinden şikayetçiyim” demesi üzerine eski nişanlısı Schaefer’i topa tuttu.

Bir magazin programına özel konuşan eski nişanlı Murat Kadıoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Şebnem Schaefer ve ayrıldığı nişanlısı Murat Kadıoğlu
Şebnem Schaefer ve ayrıldığı nişanlısı Murat Kadıoğlu

Şebnem Schaefer kimdir?

Ben evlenmekten vazgeçtim

“Şebnem Hanımla biz evlenecektik. Hatta yer seçildi. Karadağ’da evlenecektik. Gelinliğine kadar alındı. Evi de tuttuk. Fakat sonra bir karamsarlık oldu, ben evlenmekten vazgeçtim.

Ayrıldıktan sonra depresyona girdi

Ayrıldıktan sonra depresyona girip, Almanya’ya gitti. Orada bir klinikte kaldı. Rehabilitasyon merkezi, akıl hastalıkları hastanesi gibi bir yerde tedavi gördü. Hatta bende üzüldüğüm için ziyaretine gittim.

Ölümle tehdit diye birşey yok. Onların gönderdiği şey. Diyorlar ki bir telefondan sonun geldi gibi birşey yazmışlar. Acaba mankenliğinin mi geldi demek istemişler inanın bilmiyorum. Olay nedir bilmiyorum.

Davayı yeniden açmış gibi gündeme getirdi

Bir buçuk iki sene önce açtığı davayı yeni bir olay gibi anlatmış. Ondan rica ediyorum artık son bulsun.

Şebnem, avukatla uzlaşma teklifi gönderdiğini iddia etti. Bu saatten sonra neyi uzlaşacağız? Bu iş artık son bulsun. Şimdi uzlaşırsak ertesi gün yine birşey yapabilir.

Ben kendimden eminim

Ben kendimden emin olmasam suç duyurusunda bulunmam, Aile Mahkemesine başvurmam, tazminat açmam. Bugüne kadar yapmadım çünkü ciddiye almadım. Ama artık bir haftadır tamam, yeter yani.

Tamam evlenemedik ama bitti Şebnem. Sen kendi yoluna devam edeceksin, ben kendi yoluma devam edeceğim. İnşallah hayırlısıyla sende güzel bir evlilik yaşarsın, ciddi bir ilişkin olur. Senden tek istediğim bu. Bi ton karar aldırdık, daha bu kararlardan sonra suç işlersin Şebnem. Yeter artık, daha da seninle uğraşmak istemiyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler