Ana SayfaÜnlülerŞebnem Schaefer Sonunda İsyan Etti!

İlgili Postlar

Şebnem Schaefer Sonunda İsyan Etti!

Şebnem Schaefer sonunda isyan etti! Bir dönem defilelerin aranılan mankenlerinden birisi olan Şebnem Schaefer, kendisine yöneltilen aksan ile ilgili sorular hakkında sert sözler söyledi. Son zamanlarda tiyatro oyununda yer alan ve aynı zamanda Orhan Kural ile birlikte bir program yaptığını ifade eden eski manken, neler söyledi? Kendisini hangi ünlülerle kıyasladı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Bircan Bali, Bakire Olduğunu Söyleyen Şebnem Schaefer’e Demediğini Bırakmadı!

Şebnem Schaefer sonunda isyan etti!

Şebnem Schaefer sonunda isyan etti! Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski manken Şebnem Schaefer, gittiği bir alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Türk anne ve Alman babanın çocuğu olarak dünyaya gelen eski manken, muhabirlerin kendisine yönelttiği aksan bozukluğu ile ilgili sorulara tepki göstererek sert çıktı.

Televizyonda Orhan Kural ile birlikte bir program sunduğunu ve aynı zamanda tiyatro oyununda da rol aldığını ifade eden Şebnem Schaefer; kendi aksanının Wilma Elles, Hadise ve Meryem Uzerli gibi kaymadığını söyledi.

Şebnem Schaefer, Etiler'de objektiflere yansıdı
Şebnem Schaefer, Etiler’de objektiflere yansıdı

Şebnem Schaefer kimdir?

İstanbul Türkçesisiyle konuşuyorum!

Kırık Türkçe ve Alman aksanı kullanmadığını ve diğer yabancı asıllı ünlülerden farklı olduğunun altını çizen eski manken, “Alman tarafına kaymıyor, yeter artık. Hep ‘aksan, aksan’ diyorlar. İstanbul Türkçe’siyle konuşuyorum. Wilma Elles, Hadise ya da Meryem Uzerli gibi değil. Can Gürzap bile beğendi Türkçe’mi. Arada bir kayabilir, yapmayın Allah aşkına. Kırık Türkçe ile konuşmuyorum, neresi bunun Alman aksanı? Kızıyorum artık, gıcık oluyorum. Diksiyon dersi aldırmıyorlar. O sempatiklik gitmesin diye, sonuçta ben haber spikerliği yapmayacağım.” diyerek tepkisini gösterdi.

Türkiye’de son dönemde oldukça konuşulan taksi yerine Uber kullanımına da karşı olduğunu ifade eden Şebnem Schaefer, “Devlet yasaklamadı mı? Lüks araçla gitsem ne olacak? Herkes bakıyor şimdi lüks araçtan inerken. İnsanlar havaları olsun diye VIP araçlara binmeye çalışıyor.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde eski nişanlısından şikayetçi olmuştu

Geçtiğimiz hafta İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde görüntülenen Şebnem Schaefer, eski nişanlısı Murat Kadıoğlu’nun kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia edip şikayetçi olmuştu. Soruşturma kapsamında Schaefer’in eski nişanlısı verdiği ifade de tehdit mesajlarının kendisine ait olduğunu kabul etmişti.

Dört yıla kadar hapsi istenen Murat Kadıoğlu, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler